Šta je novo?

Rapidshare / corrupted files??

violinista

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2001
Poena
650
Pozdrav, od pre par dana se masovno javljaju corrupted fajlovi koji su skinuti sa rapidsharea. Ako pokušam da skinem ponovo, neki put je corrupted a neki put je uspešno, nema pravila. Probano sa nekoliko naloga, sa više kompjutera i slično je ponašanje. Da li vam se ovo dešava?

nije:type:

Desilo mi se dva puta od kad koristim rapidshare (koristim ga svaki dan vec godinu ipo).
Jednom mi se desilo da pise da se file size promenio :d sto mi nikako nije jasno kako ... al - sve je moguce

Ovih dana mi se baš intenzivirala pojava CRC errora i corrupted fileova :mad:

Meni i jos nekim mojim prijateljima se to stalno desava, ali samo kada koristimo RapidGet. Sve forume domace i strane sam prelistao i trazio odgovor ali bezuspesno. I ovde je vec bilo govora o tome.:S:
Poceo sam da koristim Free Download Manager a pre njega i FlasGet, ali pojedinacno ubacivanje rapid linkova je tezak smor...

Jednostavno neki ljudi se nikad nisu susreli sa tim, a drugi muku muce i niko ne zna zasto je to tako.

Rešio sam problem - nVidia Network Access manager mi je pravio probleme i to tolike da ću to postaviti u poseban thread! 10x :wave:

Isti problem mi se javaljao sa RapidGetom ali sam na kraju dokuchio kada se javlja,javi se kada skidam fajlove od 100 mb i tada sam 16 mbit skydsl i ono za 2 i po minute svuche to,ali ponekad zna da zastane i ja ga pauziram.I kada kliknem na resume ono nastavi da skida ali je corrupted fajl! znachi svaki fajl,kada zastane protok,se s*ebe!.Dobro da sam primetio i reko nikad vishe RapidGet,mozda su ga od tad i poboljshali ali ne zanima me.Internet Download Accelator i siguran si.

Ja nikada nisam instalirao nVida firewall a opet imam iste probleme, ne znam u cmeu je stvar, ali skoro sve sto sam skinuo a da je veliko je korumpirano, po jedan fajl od npr 8 fajlova.

Evo sada sam prebacio modem na realtekovu karticu a kucna mreza mi je na nvidijnom cipu, pa cmeo videti sta se desava.

Poslednja izmena:
Ako imate premium nalog skidajte sa ReGet Deluxom. Nikad mi se nije desio ostecen fajl. RapidGet koristim samo da vidim kolika mi je kvota ostala za taj dan i da li rade linkovi.

Kako sa FDM skidas sa rapida?? nesto nisam u toku, jel to moze??

Kako sa FDM skidas sa rapida?? nesto nisam u toku, jel to moze??
Može ako imaš premium nalog, koliko se sećam priče - on ima. :)

Nego, da ne otvaram novi topic, meni je RapGet odlično radio ali već danima ništa ne može da skine sa RS. Any info? Novije verzije nema.

Poslednja Beta verzija USDownloader-a (Universal Share Downloader) sa najnovijim RS plugin-om radi ponovo bez problema i ne trazi da se rucno unese kod sa slicice ;)
Vremenska pauza izmedju download-a i cekanje ticket-a se podrazumeva :S:

Super je USDownloader. Nisam znao za to :zgran: dok ne videh gornji post.

ja sam isto probao da koristim USDownloader sa za besplatni RapidShare, ali nesto nisam imao srece, nece da mi skida fajlove. kako si ga podesio da bi radio kako treba (pogotovo da ne moras da unosis kod sa slicice)?

Ovo je iz druge teme ali vredi probati. Kod mene Rapidshare sa ovim radi ko lud.

Evo resenja za megaupload. Provereno radi.
Nadam se da engleski nije problem.

In Megaupload (service similar to Rapidshare) the download slots available depend on country, and if they are used up, you have to wait for a download to finish and vacant the slot for you to be able to download again.
When the limit is hit, the message such as “All slots assigned to your country are in use, try again later” will appear.
I for one was never able to use Megaupload until I tried the following:
This would work for firefox - Don't know about IE
1 .
Code:
https://addons.mozilla.org/firefox/59/
–> Install this addon - "User Agent Switcher"
2. menu Tools –>User Agent Switcher –> Options –> Options
3. User Switcher Options / User Agent / Add…
Add User Agent
Description : MEGAUPLOAD
User Agent : Mozilla/4.0 ( compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Alexa Toolbar )
Description : SEXUPLOAD
User Agent : Mozilla/4.0 ( compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.1; SV1; Alexa Toolbar )
After adding the above user agents, whenever you want to download from Megaupload all you have to do is go to Tools->User Agent Switcher -> Megaupload and the limit would be removed !!!

Happy downloading !!!

A i Rapidshare otkida sa tvojim resenjem:banana:
Hvala ti za resenje

Da, da, radi, i ja sam ga sad montirao... RapGet je očigledno mrtav, od juna nema update-a, sasvim je neupotrebljiv.

Da li su potrebna neka posebna podešavanja USDownloader-a ili je dovoljno da se samo raspakuje i pokrena.
Mislim da li mu treba ubacivati proxy adrese?

Da li su potrebna neka posebna podešavanja USDownloader-a ili je dovoljno da se samo raspakuje i pokrena.
Mislim da li mu treba ubacivati proxy adrese?

Ne treba nista ubacivati, sve radi kao podmazano. Jedino smara cekanje na dl, ali zato skida svaki link koji mu ubacis bez rucnog ukucavanja koda, extra stvar

jel postoji lokacija sa koje moze da se skine dobra proxy lista ?! :(

Probaj sa ovim linkom

Hvala momcima koji su mi to poslali na PM ali neznam kako se koristi.
Što se tiče USDownloadera uspeo sam da skidam s njime iako nemam username i password. Doduše uključivao sam se svakih sat - dva za po jedan fajl, ali dobro je.

Poslednja izmena od urednika:
hvala ...

zato nam trebaju valjani proksiji da se ne bi ukljucivali svakih sat ;)

Probaj sa ovim linkom

Hvala momcima koji su mi to poslali na PM ali neznam kako se koristi.
Što se tiče USDownloadera uspeo sam da skidam s njime iako nemam username i password. Doduše uključivao sam se svakih sat - dva za po jedan fajl, ali dobro je.
Postoji i ciganska varijanta :D
Cim ti skine jedan fajl, ti se rekonektujes i provajder ti dodeli novu IP adresu i onda mu das da skida sledeci. Ne pali bas kod svih provajdera (neki ti i posle rekonektovanja dodeljuju istu IP), ali kod vecine pali (naravno pod uslovom da imas dinamicku IP). Ovo provereno radi posao, ali je smaranje sto moras da sedis pored masine, da je dvoris i da cekas da ti zavrsi prethodni DL :wall:

Vrh Dno