Šta je novo?

Rapidshare.com - Pronadjite macku! :) :) :)

to bi trebalo da je zabranjeno ovde ali google je prepun toga tako da svako za 2 minuta moze da nauci kako da koristi cryplord i slicno

Pa prosvetli nas-u edukativne svrhe,naravno! ;):smoke:

(E)lephant by SK - automatski vrši promenu ip adrese (kod mene auto rekonektovanje pomaže), automatski upis captche, možeš da ubaciš 200 linka i samo ga pustiš da skida, automatski update captcha slova, brzina skidanja je max...
Ali ni on trenutno ne radi kako treba (valjda će Rshare vishe da se odluči koja će captcha da bude), mada mi preko noći i dalje radi. Logično neophodna je dinamička ip adresa, provereno radi na Telekomu i Sezamu.

Poslednja izmena:
Hvala,to objasnjenje sam trazio! ;) :wave:

Mani se crypta,koristi slonce :D

Mislim da ne bi trebalo da ovu temu upropastimo prepucavanjma tipa ovaj software je bolji ili losiji. Tako da cu svoje misljenje o cryptloadu ili elephantu zadrzati. Reci cu vam da postoji i USD koji je jednako uspesan. A sa cryptloadom sam dosada skinuo zaisto monogo GB (imam disk od 1TB pa polako punim)!
Informacijama kojima sada raspolazem je da ni jedan od ovog software za sada ne radi efikasno izuzev koji USD radi nekako, bar neko vreme!

Posto se konektujem preko rutera meni slonche ne radi tako da mi AOL menager savrseno odradjuje posao :)

Mislim da ne bi trebalo da ovu temu upropastimo prepucavanjma tipa ovaj software je bolji ili losiji. Tako da cu svoje misljenje o cryptloadu ili elephantu zadrzati. Reci cu vam da postoji i USD koji je jednako uspesan. A sa cryptloadom sam dosada skinuo zaisto monogo GB (imam disk od 1TB pa polako punim)!
Informacijama kojima sada raspolazem je da ni jedan od ovog software za sada ne radi efikasno izuzev koji USD radi nekako, bar neko vreme!

Nikakvo prepucavanje,koristio sam oba i vise mi odgovara slonce,posto dosta skidam i sa Megauploada.Inace USDownloader i (E)lephant je napravio isti covek:)

A evo ponovo moje lose iskustvo sa onim brojanjem gb-a. Naime sinoc sam pre ponoci imao jos 2,5GB do 25GB, plus ono sto ce da mi skinu u ponoc, a skinuli su toliko da sam imao ravno 16GB, znaci jos 9GB mogu da skinem do sledece ponoci. Stavim sa da skinem jednu sezonu celu jedne serije, to je oko 4,3GB i jutros pogledam ono FlashGet skinuo oko 2,4GB i sve ostalo oni mali fajlovi od po par kB, sto se desava kada prekoracim 25GB. Odem i proverim i naravno pise 25014 MB! Mislim da ova kradja stvarno nije u redu i ide mi vise na qurac! Ne mogu nista k'o covek da skinem. Zasto to rade?! Kome da se zalim?

Promeni FlashGet do njega je :)
Prastara verzija lepo radi.

Pa kako bre on moze da utice da promeni na RS premium strani koliko mi je megabajta ostalo?!?!?

Poslao sam im mail, ispricao svoju diskusiju, pa cu bas da vidim da li ce da mi odgovore.

Nema on veze s promenom nego se desavalao da RAPID kuca Mb-e ko blesav ako skidas s njim.
Sa 1.73 meni to oduvek lepo radi i nikada nisam imao takvih problema.

hm, ne znam. Ja imam jednu od najnovijih verzija. Do sada mi je sve bilo ok, uglavnom sve precizno kao sat, ali ovo...

@Nabukodonosor
Poslušaj ljude, uzmi 1.73 ili neku stariju. Relativno skoro je neko postovao link za tu verziju pa ćeš ga lako naći.

Ako vam je problem sa pogrešnim proračunom megabajta pri korišćenju FlashGet-a, probajte da skidate FDM-om, sve ide veoma glatko i bez ikakve greške - zasada nisam imao takvih problema. Moja verzija pomenutog programa je 2.5

Korisitio sam uspjesno USD,ali od kad su dnevno poceli da menjaju font slova i macaka....trt,
kad je happy hour radi ko nekad...ali samo tad...kad ce taj rapid da odluci koja su mu slova najbolja.:-((

Poslednja izmena:
attachment.php

attachment.php
attachment.php

http://www.elitemadzone.org/t320966-Novi-RapidShare-sistem

Prilozi

• rs1.jpg
    rs1.jpg
    64.1 KB · Pregleda: 317
  • r1.jpg
    r1.jpg
    11.3 KB · Pregleda: 313
  • r2.jpg
    r2.jpg
    11 KB · Pregleda: 308
qq
pa ovo je strasno
ko da trazim crnu macku u mraku!

Ja kad god mi zatreba nesto da skinem namesti se happy hour :)
samo sam jednom trazio mackice

Nazad
Vrh Dno