Šta je novo?

Rapidshare.com - Pronadjite macku! :) :) :)

3 kompa, svaki dan, bez probijanja limita, sve ok:p
Vredi platiti, ali vetj smo se navukli:D
2 meseca platjeno, i tretji ide:p

Provjereno moze da se sheruje acc. Vec duze vremena skidam sa razlicitih IP adresa iz totalno razlicitih opsega/drzava. Predpostavljam da banuju kad dodje do bas velikog broja konekcija na jedan nalog (bilo je slucajeva da se na nekim forumima nadju liste sa par desetina usera/passworda) i ti nalozi su uglavnom ukinuti u roku od par sati.

Ne banuju dokle god ne predjes limit.
To kad stavljaju accauntove an foruume i prave islicne prevare je druga stvar.....
ali nebitno dal koriste 2 ili 22 .Limit od 25 gb ne mozes da predjes tako da ih ne zanima

Znaci preterali su ga sa ovim kodovima. Sada su neke zute mrlje i neke gluposti... Ja ni u naznaci ne mogu da ukapiram sta pise.

Znaci preterali su ga sa ovim kodovima. Sada su neke zute mrlje i neke gluposti... Ja ni u naznaci ne mogu da ukapiram sta pise.

Krajnje je vreme da se nadje drugar i da se podeli jedan RS Premium od jedno 3-6 meseci!:smash::smash::smash:

Krajnje je vreme da se nadje drugar i da se podeli jedan RS Premium od jedno 3-6 meseci!:smash::smash::smash:

Ja vec neko vreme to planiram. Sada sam nasao jednu malo vecu kolicinu podataka koje moram da skinem, tako da cu morati da uplatim, jednokratno akoo nista vise :d .

Bolje nemoj :)
Ja ga imam jos od rapidshare.de.
Nikad nije bio problem platiti premijum nalog, ali ja love za hardove vise nemam :)

Empty Dvd 15 dinara :)

Sad ce blueray :d .

Oce oce al ce cena da bude O_O :D

Poslednja izmena:
AJOJ! Istekao mi premium nalog kad ono stvarno moram da popisujem macke, ja volim macke ali su mi se smucile posle ovoga!!!!!!!!!! 7 puta sam probao da ukucam brojeve sa mackama....jeb... ih macke!

Mene nervira sto mi se vec drugi ili treci put desava da mi u ponoc ne skinu ono od pre 5 dana. Jedva sam cekao ponoc jer su trebali da mi oduzmu oko 9gb kad ono nista, ostalo isto i ne mogu da skidam nista do sutra u ponoc. Ovo mi se vec drugi treci put desava, Stvarno im je trula fora.

Mozda zato sto nisi skidao pre 6 dana nista ili skidaju u vreme kad je pocela pretplata

Svaki dan sam skidao po nesto. Uostalom pogledao sam log i kazem ponovo trebalo je oko 9GB da mi skinu to vece. Nije prvi put da se desava.

Ima sajt gde se postavlja nova captcha svakih 5 minuta,tako da su im napori manje vise neuspesni:D

pa daj taj sajt-link?

Ne znam da li to spada pod pirateriju?

Posalji mi na PM, ako neces ovako! Please

Ako je moguce pusti mi link na PM molim te!

Evo drugari:

Kod:
http://captcha-liveshow.ath.cx/

Evo drugari:

Kod:
http://captcha-liveshow.ath.cx/

Hvala puno!

Inace danas je je izasao novi cryptload 1.0.6 ali ponovo ne funkcionise citanje kodova. A i struktura direktorijuma rapidshare.com/ocr tako da sada neznam gde treba ubaciti ove slicice. Da li to neko zna?

Mani se crypta,koristi slonce :D

Nazad
Vrh Dno