Šta je novo?

Rapid problem, ima li jos koga.....

Lobster

Čuven
Učlanjen(a)
16.09.2004
Poena
620
Desava mi se sledece priliko downloada sa rapida, koristim premium,
dolazi do gubljenja konekcije.
Probano crypt, jdowm,USd, Opera itd....

Da li je do provajdera ADSL telekom ili do Rapidovih servera?

Ima li jos ko ovih problema?

Prilozi

• Jdownloder.JPG
    Jdownloder.JPG
    36.3 KB · Pregleda: 67
Zoni probao sam i Jdownloder, skine on na kraju, ali pocne redo recimo
pa 3 rar kaze conection lost, pa uzme sledeci pa skine malo onda stane pa vrati na 3.

Onda recimo stane 5 pa krene sledeci pa vrati i tako to.
Stavio sam sliku gore pogledaj molim te. Da li si nekad video to.
Sad na poslu koristim crypt i radi, kod kuce je isto i iz njega.
Probao sam iz Internet Download Managera, stavim 5 rara recimo, skida sve od jednom ne koci.
Flash get nece ucita link i odmah ga prebaci kao u skunuto ima velicinu par kilobajta.

HVALA UNAPRED, SVAKI SAVET DOBRODOSAO

Mislim da je do rapid-ovih servera, jer i meni se desava da mi CryptLoad ne radi (samo kaze Problem Exception)...
Kada koristim npr. DAP onda radi (ali je smaranje, jer crypt pokupi sve linkove odjednom)...

Rekao bih da podizu nivo bezbednosti zbog velikog broja "ukradenih" naloga...

I kod mene isto-brzina ocajna,RS free u pitanju,adsl.Ali bice da je problem do RS,jer npr. hotfile ide full speed.

Koristim premium.
Nocas oko 1 30 stao mi download (bas kad treba da pocnu happy hours)
Primetim jutros, startujem opet i posle par sati opet stane (koristim rapidshare menager)
Inace, vec satima mi ne obracunava download (uvek isto imam preostalih megabajta)
Sta li se desava?

@bear procitaj news na rapidu neka je fora kao testiraju nesto pa ne obracunavaju download, ali zadrzavaju pravo da to promjene u bilo kom trenutku.

Plati lepo account i skidaj do mile volje. Neces imati problema ni sa fajlovima ni sa brzinom.

Plati lepo account i skidaj do mile volje. Neces imati problema ni sa fajlovima ni sa brzinom.
Ovakvi biseri nastaju kad ljudi odgovaraju na pitanja koja nisu pročitali ;)

Inače, ja sam bio Premium korisnik skoro godinu dana. Više nisam i ne pada mi na pamet da ponovo plaćam za ono što dobijam i free ;)

Meni se desavalo nekoliko puta da se download prekine(menager je bio problem) ali od kad koristim IDM nikakvih problema nemam.Probaj druge download menagere,pozovi tehnicku podrsku da vidis da li postoje problemi sa RS i ako nista ne pomaze posalji mail Rapidshare-u.

Cipela,

kako da u IDM podesim da skida recimo 3 fajla odjednom? Meni skida i po 30 fajlova odjednom i nema one opcije "waiting" tj. da kako se koji fajl skine krece down sledeceg.

Ides na Options -> Connection i pod Default max. conn. number stavi brojku koju zelis.

Probao sam jos kad sam instalirao.
Rezultat imate prilozen na slici :)
Nista mi nije jasno :D

Prilozi

• Clip.jpg
    Clip.jpg
    379.5 KB · Pregleda: 40
Vidim da imas 5.09 verziju, ne znam da li je bas ta verzija u pitanju, ali je podesavanje maksimalnog broja konekcija i kod mene bagovalo. Od kada koristim verziju 5.15, nemam takvih problema, te i tebi preporucujem da predjes na tu verziju.

Cipela,

kako da u IDM podesim da skida recimo 3 fajla odjednom? Meni skida i po 30 fajlova odjednom i nema one opcije "waiting" tj. da kako se koji fajl skine krece down sledeceg.

Da bi otvorio ovaj prozor samo dva puta klikni na main download quee.

i kod mene se vuche rapid ... free user... :mad:

vidim da moram da crtam,a poslao sam ti uputstvo i link za podesavanje flash geta,ako si bio gde sam ti rekao, i skinuo sta sam ti rekao,i procitao sve,nemoguce da flash get ne radi,pa ja ga koristim vec tri godine,nemoguce da ne mozes da odradis tri jednostavna koraka,i to jos ti napisano,ajd da je iz glave pa razumem,al napisano...

Vrh Dno