Šta je novo?

Rapid i Jdownloader

њњњ.ицефилмс.инфо је један скроз безвезе сајт што се тиче тевеа и филмова...;):wave:

A koji download menager za premium? Ja ni jedan ne mogu da namestim. Najviše bi mi odgovaralo za USD ali izgleda nema šanse. Ubacim premium plugin i onda mi izbacuje greške dokle god ga ne obrišem.
Probao sam jdownloader, flashget, rapget i još neki zaboravih, toliko sam se iznervirao da sam ga odmah shift-deletovao.

Ranije mi je FlashGet radio posao, dok me nije iznervila njegova specijalnost da pri svakom pokretanju se "silom" podesi kao glavni program za torrente, bez obzira sto mu torrente izbrisem sa njegove liste asocijacija...

Sada trenutno koristim Firefox sa FlashGot i DownThemAll Add-On-ovima i mogu ti reci da DownThemAll sasvim lepo odradjuje posao + ne moras nista posebno da podesavas, samo na Rapid stranici podesi da ti link tretira kao direktan download, uloguj se da browser zapamti tvoj user i pass i pichi!!!

Ako hoces ipak sa nekim managaerima, onda ti je ranije bio problem jer nisi u njima ukucao user i pass za rapid, pa te je rapid kontao kao free usera....

Izgleda da je završeno besplatno skidane sa Rapidshare , Free ne radi nikako.Sa JDownloaderom sam skidao odlično ,a sad nema šanse.Stalno prijavjuje da nema slobodnih slotova ili da je vreme isteklo.
Probao i sa drugim programima ista stvar.Sada samo sa torrenta.

Skida on, ali noću kada nije gužva.

@Zoks Moras da cekas nekih 2-3 sata posle ponoci da bi ti krenula normalna brzina na RS-u i to traje nekih 10-ak sati, a nekad i manje

preksinoc skinuo 2,2 GB podataka bez reconnect skripte.
ostavite uvece da skida.

izgleda da se i premium useri zale, treba im dati vremena da dokupe kapacitete... steta bi bilo RS da propadne, toliko svega ima tamo, bar za male fajlove da podese taj limiti drugacije...

e kada vi dajete pare dva puta da bi skinuli jednu stavr onda je to stvarno zalosno! kako dva puta, pa lepo prvo platite net onda platite rapidshare nalog i skidate a to sve isto imate na privatnim torrentima gde vrlo lako moze da se sa nekim cit programom odrzava ratio i skida uvek u full-u a to sto ste dosada uplacivali na rapid mozete da uplatite kod provajdera i da imate jos vecu brzinu i da vas nikada neboli glava!

ja kada sam skidao sa rapaida nesto to su uvek bili neki problemi a sa torrentima evo od kako postoji adsl nikada nikavih problema a mislim da sam do sada za svo ovo vreme koriscenja adsl-a jedno 30-40 terabajta podataka a mozda cak i vise svuko na svoj racunar!

Ko kaze da ljudi placaju RS? Ima onih koji placaju, ali mnogo vise onih koji koriste free

A i kao da je RS jedini

Nema baš sve na torrentima ,a ima na RS.Na primer filmovi o ribolovu i mnogo drugih stvari.

pa dobro. sve sto valja :d

meni je rs bolji od torrenta. necu opet ulaziti u pricu koji je host sajt najbolji ali to mi je bolje resenja od torrenta.

Imam blagi utisak da se RS popravio u zadnje vreme. Samo uvece zeza izmedju 18 i 22 sata - kao svi slotovi popunjeni. U ostatku dana radi normalno.
Pozdrav

I meni se čini, evo juče i danas skidam normalno u večernjem špicu :). Ono skorije je bilo nepodnošljivo (po ceo dan ne mož' skineš ništa kao free). Ne znam da li su stvarno preopterećeni ili namerno da bi navukli više kinte za premium, ali ne verujem da im se isplati da previše zagorčavaju download free korisnicima jer se sajt i navika lako promeni kad se iznerviraš. Kad god je nešto nekom trebalo da okačim, po defaultu idem na rapid, ali u zadnje vreme sam prešao na megaupload, verujem i mnogi drugi.

Nazad
Vrh Dno