Šta je novo?

Rapid i Jdownloader

Da li i kako moze sa Jdownloaderom da se skida kada imam premium RAPID???

Naravno da moze.

JD > Settings > hosts > premium > dodas RS, ubacis user pass
i onda u donjem levom uglu chekiras malu ikonicu sa tooltip-om "enable premium usage globally".

Odakle ti da ne može?
Ja skidam svakog dana sa MU JDownloader-om.

Iskren da budem nisam ni probao MU, iz razloga sto treba upisivati one code-ove pre starta downloada, cenim da jdownloader nece znati koji kod treba da otkuca da bi krenuo skidanje, a kod RS toga nema...

Welcome to the 21st century. JD ima captcha recognition.

Meni taj captcha recognition *****ava kod hotfile-a vrlo cesto, pa cesto preskacem hotfile u poslednje vreme.

Kod HF (jos uvek) ne radi, a kod MU funkcionise besprekorno.

Ne moras da probas. Uvek mozes da pitas ili procitas sta su drugi pitali i odgovarali.

Evo probao sam sa sharingmatrixom, on ima one code-ove, jdownloader ih prepozna ali trazi da ubacujem te kodove za svaki fajl posebno, da li postoji neka opcija u jdownloaderu da on sam upisuje te kodove a da ja odem mirno da spavam i ujutru kad se probudim da lepo sve imam servirano na tanjiru:)

pa mogao bi da uradis update. ako imas najnoviju i updateovanu verziju onda ti je opcija iskljucena. mada bi po defaultu trebalo da radi.
dakle odes na settings>modules>AntiCaptcha. tu imas samo 3 opcije (disable, contdown i treshold). odstikliraj opciju disable automatic captcha. i to je to. mada meni pre izgleda da nisi radio update mesecima

Limit

Da li ovo znaci da je rapid premium limitiran na 23 gb i da bez obzira na mesecnu uplatu kada to istrosim nemam vise? I da li ovo znaci da mi je ostalo jos 19 gb!!! :mad:

Prilozi

• Premium rapid preostalo.jpg
    Premium rapid preostalo.jpg
    20.1 KB · Pregleda: 62
Da li ovo znaci da je rapid premium limitiran na 23 gb i da bez obzira na mesecnu uplatu kada to istrosim nemam vise? I da li ovo znaci da mi je ostalo jos 19 gb!!! :mad:

Na rapidu dobijas 5GB protoka svaki dan (dok ti traje pretplata) do maksimalnih (neiskoriscenih) 25GB. Vidi u searchu - svodi se na to da max odjednom (za dan) mozes da skines do 25GB. Dakle ako ne skidas 7 dana (5x7=35GB) propasce to najmanje 10GB jer mozes max da uskladistis 25GB neiskoriscenog protoka.

Zapravo 23,4GB - mislim da je u pitanju samo odnos 25 000 000 KB i 25GB, prodavci HDDova su godinama se sluzili "predefinisanjem" terabajta u 1 000 000 000 000 B umesto tacno 1 099 511 627 776 B. Zbog ovoga su tuzeni pa su bile i neke odstete

1KB je 1024B a njima je lepse da bude 1000B :) dok dodjes do GB nakupi se razlike

Poslednja izmena:
Hvala
I_L_I_J_A

pa mogao bi da uradis update. ako imas najnoviju i updateovanu verziju onda ti je opcija iskljucena. mada bi po defaultu trebalo da radi.
dakle odes na settings>modules>AntiCaptcha. tu imas samo 3 opcije (disable, contdown i treshold). odstikliraj opciju disable automatic captcha. i to je to. mada meni pre izgleda da nisi radio update mesecima

Hvala puno za informacije, bas sam ga updateovao pre nekoliko dana, ali se nisam igrao sa opcijama

@cholass hvala za link

Evo probao sam sa sharingmatrixom, on ima one code-ove, jdownloader ih prepozna ali trazi da ubacujem te kodove za svaki fajl posebno, da li postoji neka opcija u jdownloaderu da on sam upisuje te kodove a da ja odem mirno da spavam i ujutru kad se probudim da lepo sve imam servirano na tanjiru:)

Sa sharingmatrix je ista situacija kao sa hotfile. Mora rucno da se ukucava kod. Za vecinu ostalih file sharing servisa ne mora.

Fantastican link, ovo sam dugo trazio:)

Ma da,kako da ne,glavne stvari su spakovane u VIP sekciju,pristup pod odredjenim uslovima,ostalo su DIvX,mp3..to mozes da nadjes bilo gde na Netu.

You do not have the required permissions to read topics within this forum.

You are either not Registered or not Logged-in. Please Register or Login to gain access to this forum

To become an Exclusive VIP Member and gain access to Exclusive Content, Please visit http://www.megauploadforum.net/donate and make a donation via PayPal.

PM an Administrator if you would like additional information.

Poslednja izmena:
Ma da,kako da ne,glavne stvari su spakovane u VIP sekciju,pristup pod odredjenim uslovima,ostalo su DIvX,mp3..to mozes da nadjes bilo gde na Netu.

You do not have the required permissions to read topics within this forum.

You are either not Registered or not Logged-in. Please Register or Login to gain access to this forum

To become an Exclusive VIP Member and gain access to Exclusive Content, Please visit http://www.megauploadforum.net/donate and make a donation via PayPal.

PM an Administrator if you would like additional information.

Da ali ipak bolje ovo nego rapid linkovi

2 godine koristim ADSL, ali nikada nisam uplatio Rapishare Premium. Sada kada jesam neznam sto nisam i ranije. Dovoljno je po neki messec dam 800 dindzi i .... . odes na pice to ode zacas. Nema problema sa brzinom ........... sta je 800 din za mesec dana!!!

U poslednje vreme Rapidshare Free ne radi nikako :S:

Sve novo sto izadje od igara i filmova ima tako da......Ja sam zadovoljan.:guitar:

Ceo dan pokusavam da skinem fajl od 2 mb sa rapida, i stalno dobijam poruku da nema slobodnih slotova :)

Koristim Rapid Premium godinama i brzina je uvek na maximumu - trenutno imam 4MBit ADSL i ide konstantno oko 400-425KB/s. Nikada vise ne bi zarad ustede od 55 eura (koliko kosta godisnja pretplata za Rapid) gubio vreme i zivce...

A koji download menager za premium? Ja ni jedan ne mogu da namestim. Najviše bi mi odgovaralo za USD ali izgleda nema šanse. Ubacim premium plugin i onda mi izbacuje greške dokle god ga ne obrišem.
Probao sam jdownloader, flashget, rapget i još neki zaboravih, toliko sam se iznervirao da sam ga odmah shift-deletovao.

Poslednja izmena:
jDownloader radi savrsheno sa premium nalozima. Prvo ubacis premium info u opcijama, i onda ga aktiviras na main page-u programa [mala ikonica, donji-levi ugao].

A koji download menager za premium? Ja ni jedan ne mogu da namestim. Najviše bi mi odgovaralo za USD ali izgleda nema šanse. Ubacim premium plugin i onda mi izbacuje greške dokle god ga ne obrišem.
Probao sam jdownloader, flashget, rapget i još neki zaboravih, toliko sam se iznervirao da sam ga odmah shift-deletovao.

nisi ti to dobro podesio,i jdownloader i flash get rade super sa premiumom,ja trenutno koristim jdownloader i najbolja stvar je automatsko pokretanje kad se desi da pukne veza,a ja nisam tu,za minut/dva kolko obicno traje prekid (telekom adsl hg 520 s ruter) cim dodje odmah krece download,ja vec dve godine koristim premuim,za 500 dinara mesecno necu da se nerviram ni malo.

Orbit download manager radi savršeno sa RS, probaj.

Hvala na pomoći, samo nisam stigao da probam pošto je promenjen pass ;).

Nazad
Vrh Dno