Šta je novo?

rapid i crc

OxyS

Čuven
Učlanjen(a)
07.02.2003
Poena
619
skidam sa rapida kao free user pomocu Universal Share Downloadera i u poslednja 2-3 dana moram po nekoliko puta da skidam iste fajlove da bi raspakovao film,jer mi winrar stalno prijavljuje crc.jel to do rapida, USD-a,winrar-a,provajdera ili sta vec.
:wave:

Ja bih rekao da su krivac RS i/ili provajder, mnogo pre nego softver (USD ili WinRAR).

Probaj d askidaš sa Megauploada; Netloada i sličnih, pa vidi da li se i tamo to dešava...

desavalo se da crc zeza kad imas stariju verziju winrar-a od verzije kojom su pakovani fajlovi, i recimo od neispravne ram memorije..

Poslednja izmena:
probacu da instaliram noviju verziju winrara,a i da testiram memoriju.cudi me to sto je odjednom pocelo i sa svakim filmom.
:wave:

nije do winrara,sad moram da testiram memoriju

testiro sam memoriju celu noc i danas.preko 40000 gresaka prijavljuje.

Dok sam koristio USD to se stalno desavalo bar 1 do 2 puta dnevno. Prestao sam da ga koristim pre otprilike godinu dana i Crc otada ni jednom.

Znaci batali USD predji na Jdownloader ne samo zbog toga. USD je produkt jednog coveka a JD razvija ceo tim. Uvek brze i bolje reaguju na sva desavanja i promene.

Poslednja izmena:
Navedi mi ko su ti ljudi sto razvijaju USD i sta ti podrazumevas pod razvijanjem.

Prava istina je da postoji vise "verzija" USD. Kostur je isti a nekoliko pojedinaca modifikuje po neki plug-ins. OCR niko ne razvija odavno. Sva resenja su kopirali od JD tima jos iz vremena dok je Rapid imao sifre. Cak su jedno vreme ilegalno koristili njihove servere jer je prepoznavanje sifri bilo Online a i ta "resenja" su bila delo amatera a ne izvikanih developera.

Bila su lepa i zanimljiva vremena kod sam visio na Ruskim forumima i sam sam bio "vernik" USD-a.

Pre nego sto nesto proglasis za smesno bez i jednog argumenta razmisli bar malo sta i koliko znas o tome.

Otkud bih znao te ljude? Ne znam ko razvija bilo koji program, ali znam da postoji par verzija USDa - glavni programer je Dimonius, a od poznatijih je tu onaj blackmanos (ili tako neko) i još par njih. Ja znam da se USD apdejtuje otprilike jednom nedeljno (naravno, obično se apdejtuju plaginovi, sam program mnogo ređe).

Inače, iskreno sumnjam u to da je USD krivac za CRC greške (kod mene se te greške ne pojavljuju skoro nikada, a koristim USD već nekoliko godina). To da li je neko "krao" ideje i slično od one druge ekipe, mene uopšte ne zanima! Tzv. "krađa" ideja je skroz normalna i poželjna stvar, ne samo u ITu, već svuda.

Da ne idemo u neku veliku polemiku. Ne radi se o kradji ideja nego o kradji resenja sa sve ilegalnim upadima na tudji server. Kao sto sam i predpostavljao taj i slicni detalji nisu sire poznati i zato sam ga i naveo da ne ispadne da sam juce probao oba pa mi se sareniji svideo.

Ne postoji nikakva organizovana grupa vec nekoliko pojedinaca koji haoticno tu i tamo krpare svoje "zborke" bez ikakve realne potrebe osim skupljanja poena za ostvarivanje premium Rapidshare naloga. Iz toga jedino treba izdvojiti autora i Ukrajinca DVK.

Licno volim kada "nasi" pobedjuju na svim poljima pa i na polju programiranja. Ali u sudaru nekoliko neorganizovanih pojedinaca i dobro organizovanog u pocetku Nemackog a danas internacionalnog tima ovi drugi odnose realnu prevagu.

Nigde nisam napisao da CRC iskljucivo nastaje kao posledica rada USD-a.

Konstatacija da olako necije znanje i iskustvo proglasavas za SMESNE i dalje stoji.

Ok, ako ti to toliko smeta, izvinjavam se za "smešni" deo!

Što se tiče "naših" i "njihovih" - ja Ruse ne smatram našima (zato i držim link ka diskvalifikovanoj gruzijskoj pesmi u potpisu ;) ).

Sve u svemu, i ja povremeno koristim jDownloader, ali ne vidim neku bitnu prednost u odnosu na USD (iskreno, mogu da kažem i obrnuto :) jedina meni bitna prednost USDa je što je lakši i pregledniji, i što nije zasnovan na Javi).

Nisam video da u potpisu imas link ka toj pesmi ali nisam ni sumnjao kakvo je tvoje misljenje o "nasima" kada sam video zastavu na tvom nazovimo ga sajtu.

Nema potrebe za izvinjenjem nema ljutnje :wave: idemo dalje.

Poslednja izmena:
A jeste li samo hijack-ovali temu za pricu o USD ili ste obratili paznju da je decko rekao da ima mnogo gresaka pri testu memorije?:)

@OxyS
Koliko imas modula,cime si testirao memoriju?

Ja sam to video i smatrao sam da je to uzrok ovog problema, pa da nema šta tu specijalno da se doda, dok ne zameni RAM.

A neki savet tipa ako ima vise modula da izvadi jedan pa da testira tako ili nesto sl.;)Mogli ste da predlozite sta da radi sa tim..:wave:

A neki savet tipa ako ima vise modula da izvadi jedan pa da testira tako ili nesto sl.;)Mogli ste da predlozite sta da radi sa tim..:wave:
Ok, to su valjda dobri predlozi :) Sačekaćemo čoveka da se javi ponovo i kaže šta se dešava, da li je sredio problem.

ma,evo da se javim:wave::D
do modula je bila greska.sad je ostao samo jedan i sve sljaka ko podmazano.
mada,imam jos jedan problem.iako nista ne skidam, stalno mi javlja da moj Ip skida fajl.resetovo sam komp i nista.jel moguce da ih se sa euneta mnogo nakacilo,pa da blokira il nesto drugo.

p.s.odkud ti zoni od januara registrovan.jes bio zlocest,pa te banovali:d

Poslednja izmena:
Vrh Dno