Šta je novo?

Rankovi u phpBB

00101110

Čuven
Učlanjen(a)
15.10.2003
Poena
619
Zasto nemogu da stavim slike koje ja ocu, ocu tipa devojke koje su moderatori da imaju srca a likovi zvezdice...
kada stavim devojkama da je srce, nece da procita sliku kao ni jednu drugu....

Jel postoji neka caka?
:wall:

Ma samo kreiras rank za muskarce - npr. moderator i za lepsi pol - moderatorke
Za svaki ponaosob odredis rank image i to je to.

Jel su te slike rankova nezavisne od avatara ili...?

pa tako sam i uradio i nece da ih pokaze, smao mi pokaze slike koje su iz "pack-a"....

Tipa, stavio sam da mi budu zvezdice i sada otju za moderatorke da stavim srca i kada stavim nece da pokaze...

Cekaj, koje "iz pack-a" ? Koje su to slicice? Pojasni.

Trebalo bi da u root phpBB-a stavis te slicice, znaci stavis npr. srca.gif tu i onda kreiras rank "Moderatorke" i upises samo filename (dakle "srca.gif").
A ako ti i dallje ostaju stare slike, onda ti se mozda kesiraju? Probaj i da obrises ceo rank pa ga ponovo kreiraj.
@outlaw: Kako to mislis? Pa njih admin kaci preko FPT-a, ne mogu to useri da kace kao sto mogu avatara.

Problem je u tome, imam tako... moderator, moderatorka... i moderator radi a moderatorka nece... probao sam bilo koju drugu i nece, jednostavno samo taj pack oce, u pitanju je mxRed_ranks...

100% ti je moderatorka.gif u root diru foruma?
Ne vidim problem zaista.... :eyes:

Nije u root-u, stavio sam u /images/ ali namestio sam putanju i ja ne znam u cemu je fora...
Mislio sam da je do slike, jer je ova moderatorka manja pa sam izjednacio sa moderator i nece, bas, bas cudno 🙁

E ladno radi, samo me sada cudi kako su oni radili, ali nema veze, hvala man!

Nazad
Vrh Dno