Ovako,nisam siguran oko ovoga sta je po sredi pa cu probati da objasnim najbolje sto mogu : dok igram neku igru,za primer evo GTA V i DA:Inquisition stalno mi je upaljen Msi Afterburner da proveravam memoriju i potrusnju,e sad zadnja dva parametra koja sam stavio da nadgledam su ram usage i Pagefile usage,i sad me zanima sta ce se desiti ako mi ram u igri konstantno raste,tj ne bas tako ali onako vise je u porastu nego sto opada.Ovako nekako,ja imam 4gb ram i sad dok npr igram GTA ram je u porastu sto sam vise vremena u igri,evo na slici sad gledajuci ram usage pise 3200mb sta ce se desiti ako ram usage dodje na 4gb a moj kompjuter ima 4gb memorije?I da li moze nekako da se taj ram fiksira da ne predje 4gb?Hvala.

P.S. Da li to mozda ima neki memory leak il slicno,inace windows u idle-u je normalan ram je oko 1,3-1,5 zavisno dal mi je otvoren neki browser,winamp ili slicno.
P.P.S. evo uspeo sam i full sliku.

P.S. Da li to mozda ima neki memory leak il slicno,inace windows u idle-u je normalan ram je oko 1,3-1,5 zavisno dal mi je otvoren neki browser,winamp ili slicno.
P.P.S. evo uspeo sam i full sliku.
Prilozi
Poslednja izmena: