Šta je novo?

.ram streaming - Browser crashes - Win7x86

PeeT

Slavan
Učlanjen(a)
15.02.2007
Poena
319
Od nedavno mi se dešava kada pokušam da gledam Internet TV koji se stream-uje preko real playera, da crash-uju internet browseri (isprobao Firefox IE8, Safari, Operu i Chrome) na primer pokusam da pustim b92info preko wwitv.com koji svoj program streamuje preko real playera i browser crashuje pre buffer-ovanja, instaliran je bio Real player SP koji je radio dugo vremena pa se desio taj crash, pomislio sam da mu treba update pa sam instalirao SP 1.1 , i isto se desilo, a što je najčudnije Real player sam od sebe crashuje kada odem na opciju find updates, uninstalirao sam real player i instalirao Real Alternative 2.02 i ponovo su browseri crashovali prilikom pokušaja puštanja nekog kanala koji streamuje .ram,
takodje sam pukusao da skinem taj .ram fajl i da pustim da streamuje preko Media player Classic HC ali takodje i on crashuje

Radilo je bez problema do pre nekog vremena, ne znam kako sam mogao da ga zeznem , u medjuvremenu sam jedino instalirao DX feb 10, noviju verziju Flash player-a, brisao junk fajlove i čistio registry, i zbog ove muke sa adsl-om sam cacakao oko optimizacije internet konekcije, ali sve to ne bi trebalo da ima uticaja Inace na Xp-u mi radi OK , Any Idea

Nazad
Vrh Dno