Hvala druze, ali nema sanse da nadjem identicnu. Mogu da nadjem na 2666 i ista latencija ali drugi proizvodjac. Ako kupim drugog proizvodjaca kako mogu da znam da li radi OK?
Zamolio bih te za pomocposto vidim da se razumes. Uzeo sam jos 8 gb rama ali drugog proizvodjaca. Sve ostale karaktetistike su iste medjutim komp se povremeno zamrzava. Da li postoji neko resenje?to niko ne može da ti garantuje. kupi online, pa isprobaj.
Da li bi ti mozda mogao da mi pomognes? Uzeo sam jos 8gb memorije istih karakteristika ali drugog proizvodjaca i sad se komp u radu zamrzne. Sta je potrebno odraditi?Naj bolje da uzmeš novu u paru, sledeće je da nađeš istu takvu, sve ostalo je lutrija.
Ok ali mislim cemu onda dodatni slot ako ispada da naknadno prosirenje nije moguce. Da li je trebalo u BIOSu nesto da se podesava ili reset BIOSa?Istih karakteristika nije dovoljno da garantuje dobar rad i stabilnost. Samo uparen par može da to uradi.
Nisam. Kako se to radi?Dodatni slot je da se stave dve identične memorije. Zar nisi resetovao CMOS/BIOS ? To se uvek radi kada se menja ili doadaje neki hardware.
Sa jednom radi ok, i sa starom i sa novom.kako radi samo sa jednom memorijom? prvo stara pa nova
"da loaduješ XMP profil" Ne znam ovo kako se radi!Probaj da ubaciš kao prvu Patriot pa Gail. Ako može da uđe u Bios probaj da loaduješ XMP profil. Ako neće oda probaj sa kombinacijom Gail pa Patriot.
"da loaduješ XMP profil" Ne znam ovo kako se radi!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari