a za 1600 imas 256MB novu... razmisli!
Pozdrav ,)
Kingston DDR400 256MB (CL2.5) 21.17 bod Execentar d.o.o. tel...
Ovo izadje doduse malko vise ali opet dovoljno malo da ne vredi dati onoliko za polovnjaka,ima takodje i PQI DDR400 za oko 21 eura,a ako nadje jos negde i DDR333 (ako na toj ploci ne moze da radi DDR400 memorija vec bi je oborilo na DDR333 ili DDR266) pa da ustedi jos malo!
Budi malo kulturniji ubuduce,to sto si moderator meni nista ne znaci ako ne umes kulturno da pitas sta te zanima!!
Pozdrav ,)
Opet ti!?To nije jedna jedina firma koja ima vise modela nekoliko firmi sa tom cenom,nego ima po toj ceni Kingston kod ovih,PQI kod nekih drugih,neka treca kod nekih trecih... znaci ima da se nadje,tesko da bas NIKO nema,koji su to onda cenovnici ako NIJEDAN nije tacan,nego kome treba telefon u ruke i naci ce!
I dalje mislim da je mnogo dati hiljadarku za 128MB DDR"ko zna koje"memorije ali posto ste u saradnji sa preprodavcima zatvorili Crne bisere gde su takvi derikoze raskrinkavani,ne sumnjam da je nekima to normalno i da ce da pljuju svaku inicijativu da za malo vise para uzmes novo (u ovom slucaju i dobijes duplo vise) jer eto njihov pajtos ima polovno za 20% nizu cenu ili iz nekog drugog razloga,ali necu sad u to da se upustam sa nekim ko se tako ponasa kao ti,ne prilici tvojim godinama da iskaljujes bes sa posla ili od dece na forumu!
Pozdrav ,)
Ma sve niske cene su netacne jer je memorija poskupelaaaa:d :dMa ne znam,nisam ga zvao,samo sam se izvrnuo od smeha kad sam video,jer ipak nije ni deficitarna SDRAM memorija pa da covek neeeeekako malo skapira zasto je ceni toliko!
Vidis da moze da se nadje,mozda bi nasao i za manje ako trazis jos malo jer nemoguce da su bas SVE niske cene netacne a polovnu mislim da imas na nasim oglasima od 256MB,ne secam se tacno cene,moras da pogledas!
Pozdrav ,)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari