Šta je novo?

Rally Trophy [revamp]

Chinaski

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
10.03.2005
Poena
795
dizem ovaj thread iz mrtvih jer me interesuje da li je neko igrao ovu igru na XP-u, SP2 i da li radi? :)
bas mi se igra, moram da je nabavim kako znam i umem.

Skoro 6 godina... El to u toku obaranje rekorda? :)

dizem ovaj thread iz mrtvih jer me interesuje da li je neko igrao ovu igru na XP-u, SP2 i da li radi? :)
bas mi se igra, moram da je nabavim kako znam i umem.

Aj sad, nemoj me držati za reč 100%, igrao sam je sigurno na win2k sa SP4, al za XP ne garantujem da sam lično probao. U svakom slučaju igra je vrh, samo što je bre mnogo teška :D
PS
Eto, proradila mi nostalgija, sada ću opet morati da je iskopam i malo provozam opel kadeta RWD kupe, minija, Ford Kortinu i druge ,):)

meni radi igra, ali kada hocu da podesim kontrole zakuca i ne mogu da izadjem iz igre. ostane meni igre, ali se kursor misa pojavi. svasta. mozda 1.01 patch resava problem, ali nemam "ono" za njega. nema veze, vazno je da radi, pa cu da vozim na strelice :type:
na hard ce biti povuci potegni da se osvoji sampionat. inace, mnogo su mi teska kola sa zadnjim pogonom za voznju, pa sam prvo vozio onog matorog Saab-a, a sada teram Lanciu...

Radi opushteno, ali i ja imam isti problem sa podeshavanjem kontrola.
Inache ja imam modovanu verziju pod nazivom Rally Serbia.

da ne znas, da li mozda 1.01 patch popravlja stvari?

meni usred igre zakuca masina! Ja sam skinuo neku volvo verziju:p

ja upravo predjoh na intermediate tezini i nije mi kucala do sada...
steta sto ne znam gde mi je rucna samo...

bogami, bice zahebano na expert tezini. Lancia Stratos je nemoguca za voznju, kao i vecina kola sa zadnjim pogonom, te cu morati da pokusam da osvojim sampionat sa Lanciom Fulviom FTC...
inace, rucna je na space...

Vrh Dno