Šta je novo?

Rainbow Six3-Raven Shield

amnesia|blah

Slavan
Učlanjen(a)
23.10.2006
Poena
304
Pozivam sve zainteresovane koji su igrali ovu igru, a i one koje se nikada nisu susreli pre sa njom(stara je oko 4 godine),koji bi hteli da se nadjemo jednom nedeljnom i odemo na par sati na lan u neku igraonicu.Igrali bi standardne mape znaci streets, warehouse, training, peaks, presidio itd...
Ukoliko ste zainteresovani ja bih vas zamolio da ostavite vasu e-mail adresu, a ja cu vas kontaktirati, ukoliko broj zainteresovanih bude dovoljan (minimalan je 8).

Ja sam inace ono sto se u ravenu zove "leet" tj. pro igrac ali to nista ne znaci jer je to stvar pinga, poznavanja mape, zvucne karte, u krajnjoj liniji i cheatova kojih u lanu nema tako da cu i ja biti woona:D ali eto cisto ako neko ne zna kako da igra ja cu ga uputiti.
Hvala cujemo se.

Care ja sam mislio da igram raven na netu preko hamachia pa mozda da se dogovorimo.

Nije nikakav problem za net,jedino sto ne znam sta je hamachie:S: izvini nisam bas strucan sa izrazima:D Ali to cemo lako da sredimo.Kontaktiracemo i ja cu ti objasniti kako;)
Ali u ovoj temi mi je poenta da nadjem neke ljude koji bi igrali live u lanu da se zezamo,da li si takodje i za to?
Poziv je otvoren za sve ,pisiste ako ste zainteresovani!:D

Sto se net igranja tice ja sam bio u svim dobrim klanovima u poslednjih 3 godine: illegal angelz(tag je ia ili illegalz), black pearls(tag=bp), amnesia (takav je i tag)...

Bio sam i u mnogim drugim ali oni su imali manje uspeha jer nisu varali,DA VARALI nazalost igra je skoro mrtva tako da su ostali samo cheateri (ako mislimo na klanove) i fanovi koji nemaju klanove vec igraju cisto jer vole igru ali oni se ne takmice.Ima 23 aktivna klana(u evropi) koji su na cb(clan base listi) koji svakodnevno ratuju.

Ja vise nisam ni u jednom klanu jer sam uhvacen sa cheatovima i nalazim se na MBL(major bann list) i ne zelim da pravim novi account i da ulazim u klan jer ce to opet biti rat cheatera a ja sam vec dokazao da sam u tome najbolji,) u 2 klana bili smo prvi na svetu;) Ne govorite mi kao :"pa zasto si varao bla bla bla" vec prvo igrajte par godina bez njih, budite u klanu ratujte i onog momenta kad shvatite da vas je razbila ekipa koja inace na publicu nema pojma a vi se pojedete zivi shvaticete da drugacije ne moze ...na zalost..Ja sam bio "clean" 2ipo godine onda sam resio da im pokazem sta je varanje ako vec varaju;) i uspeo...BRAVO JA :p sta je tu je ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se..

Na netu svakim danom ima oko 500 igraca od toga rekao bih oko 200 cheatera,vecih ili manjih, ali igrica zaista ima neku svoju car,dosta je teska da se savlada jer ne mozes samo da trcis i pucas ima dosta taktike,treba poznavati mape,kontrolisati misa jer kada pucate vase oruzje ide na gore tako da vi misa morate da vucete na dole kako bi bilo stabilnije...grafika je lepa ali prosta (igrica je iz 2002) najvise ima igraca iz francuske,nemacke i engleske ...

Eto toliko... ako ima nekih pitanja pitajte...
I da se vidimo u lanu :D

Poslednja izmena od urednika:
Sto se net igranja tice ja sam bio u svim dobrim klanovima u poslednjih 3 godine: illegal angelz(tag je ia ili illegalz), black pearls(tag=bp), amnesia (takav je i tag)...

Bio sam i u mnogim drugim ali oni su imali manje uspeha jer nisu varali,DA VARALI nazalost igra je skoro mrtva tako da su ostali samo cheateri (ako mislimo na klanove) i fanovi koji nemaju klanove vec igraju cisto jer vole igru ali oni se ne takmice.Ima 23 aktivna klana(u evropi) koji su na cb(clan base listi) koji svakodnevno ratuju.

Ja vise nisam ni u jednom klanu jer sam uhvacen sa cheatovima i nalazim se na MBL(major bann list) i ne zelim da pravim novi account i da ulazim u klan jer ce to opet biti rat cheatera a ja sam vec dokazao da sam u tome najbolji,) u 2 klana bili smo prvi na svetu;) Ne govorite mi kao :"pa zasto si varao bla bla bla" vec prvo igrajte par godina bez njih, budite u klanu ratujte i onog momenta kad shvatite da vas je razbila ekipa koja inace na publicu nema pojma a vi se pojedete zivi shvaticete da drugacije ne moze ...na zalost..Ja sam bio "clean" 2ipo godine onda sam resio da im pokazem sta je varanje ako vec varaju;) i uspeo...BRAVO JA :p sta je tu je ako ne mozes da ih pobedis pridruzi im se..

Na netu svakim danom ima oko 500 igraca od toga rekao bih oko 200 cheatera,vecih ili manjih, ali igrica zaista ima neku svoju car,dosta je teska da se savlada jer ne mozes samo da trcis i pucas ima dosta taktike,treba poznavati mape,kontrolisati misa jer kada pucate vase oruzje ide na gore tako da vi misa morate da vucete na dole kako bi bilo stabilnije...grafika je lepa ali prosta (igrica je iz 2002) najvise ima igraca iz francuske,nemacke i engleske ...

Eto toliko... ako ima nekih pitanja pitajte...
I da se vidimo u lanu :D

Veliki sam ljubitelj i Rainbow Six i Ghost Recon serijala, i zaista vapim za ekipom sa ovih prostora koja bi zelela to da igra ... Ali sa tobom na zalost ne bih voleo da igram s obzirom da si sklon koriscenju cheatova ... Jednom lopov, uvek lopov :D

Pa u pravu si sto se tice tog varanja ,ali ima jedna vaznija stvar a to je da ta igra umire...nazalost:S: ,ali kao sto vec rekoh na lanu nema varanja jer cheatovi u ravenu nisu preko konzole vec posebni programi (dll fajlovi) koji su van same igrice i kojih nema u igraonici:D Da li si za to mozda zainteresovan ? a ako si za net zainteresovan reci imam cd-keyeve koji rade sredicemo;) inace morate da shvatite jednu stvar kada se igra "public" niko ponavljam niko ne vara.Samo kada je war.tako da ako bi i igrao samnom ja tada ne bih varao pa cak i da smo u klanu osim na mecevima a shvatio bi i zasto moram kada budes video "savrsena ubistva"(tj. nemoguca):D
Daj mi i odgovor za temu. da li si za lan ?

Pa u pravu si sto se tice tog varanja ,ali ima jedna vaznija stvar a to je da ta igra umire...nazalost:S: ,ali kao sto vec rekoh na lanu nema varanja jer cheatovi u ravenu nisu preko konzole vec posebni programi (dll fajlovi) koji su van same igrice i kojih nema u igraonici:D Da li si za to mozda zainteresovan ? a ako si za net zainteresovan reci imam cd-keyeve koji rade sredicemo;) inace morate da shvatite jednu stvar kada se igra "public" niko ponavljam niko ne vara.Samo kada je war.tako da ako bi i igrao samnom ja tada ne bih varao pa cak i da smo u klanu osim na mecevima a shvatio bi i zasto moram kada budes video "savrsena ubistva"(tj. nemoguca):D
Daj mi i odgovor za temu. da li si za lan ?

Ja sam iz NS, pa mislim da bi bilo tesko izvodljivo organizovati neki LAN, kako zbog razdaljine, tako i zbog usaglasavanja vremena da BAS u TOM trenutku svima odgovara. Ja sam vise za jedan Servercic, gde bi mogli preko CABLE ili ADSL-a da se skupimo ....

A sto se tice umiranja, nazalost, papci iz UBI Softa postaju polako UBIce Software-a, i krecu stopama sterilnog EA krda, te RS Raven Shield/Athena Sword nije dobio dostojnog naslednika (RS Lockdown), a kako vidim iz trailera ni RS Vegas nece biti nista bolji (btw, pojavio se demo za X360, i voleo bih da ga neko proba pa da cujemo utiske, dakle ko god ima priliku da to proba, neka proba, i odmah da javi :p )

Poslednja izmena:
evo i da imate uvid u grafiku mapa (training)

Moze dodacu te na msn pa cemo da se iskombinujemo;)

A sto se tice vremena i mesta to je najlakse prvo da nadjemo igrace koji su voljni da igraju a onda cemo ugovoriti jedan dan i vreme koji ce vaziti za svaku nedelju tako stvarno mislim da taj deo organizacije nije problem.

Sto se lockdowna i vegasa tice ..sta da ti kazem totalno su zaboravili sta je raven ,ali ne mozes da im zameris jer grafika napreduje, igraci traze novija oruzja, opremu samim time i drugacij stil igre,a da ne spominjem da se pravi za console pre svega sto je meni veoma veoma glupo jer mis je ipak zakon^^
Za razliku od lockdowna mnogi igraci sa ravena su rekli da ce probati i vegas ali ako i to bude neuspeh ubi soft je ugasio_Od druga sam cuo da je i ovaj poslednji Ghost Recon uprskan a on nije neko ko lako odustaje od neke igrice.
Nazalost sve vise i vise se cak i u pucacinama usmerava paznja na detalje ,okruzenje grafiku nego na samu igrivost sto i dovodi do neuspeha jer u FPS igricama realno ljude bas briga za to da li neki lik ima bore ili baby face...

Prilozi

• shot.JPG
    shot.JPG
    110.6 KB · Pregleda: 57
Poslednja izmena od urednika:
Zar bash niko nikada nije probao ovu igricu?

ja sam zainteresovan, al... khm... jel može da se igra sa "narodnom" verzijom igre? :)

Sale!? :wave:

Ljudi ma hamachi je program koji pravi nesto kao lan vezu. Samo dok ja osposobim komp pa da se dogovorimo kako da igramo, kada da se nalazimo, sto nece biti problem. Jednostavno odredimo sastajaliste i vrijeme pa ko dodje. NPR. neko ko planira da pravi server odredi vrijeme i igru i posalje na PM, a onda u to vrijeme ko dodje. Ma prosto. hamachi je inace cudo.

Ovako ici cu redom.
Prvo odgovor za Vlasterixa, ako je tvoje pitanje da li mozemo u lanu da igramo sa "narodnom" verzijom moj odgovor je da ,ali samo verziju 1.0,a verziju 1.6 moras da imas original cd kao pokretac,ali za to nema potrebe jer u igraonicama imaju original cd.Ako je tvoje pitanje da li sa narodnom verzijom mozes da igras multiplayer odgovor je ne,jer moras da imas original cd
kako bi pokrenuo igru,tj moras da imas sliku originalnog cd ako vec ne mozes da kupis original.

Drugi odgovor je za hwfanatic-a ili ti branka, da to sam ja sale.Pozdrav za tebe bane, i da li si za lan ?

Trece sto se tice tog hamashie koliko ja shvatam to isto ide preko neta tako da ti da bi napravio taj serbver a da mi mozemo da igramo sa normalnim pingom u njemu moras da imas veliki upload sto ti nemas jer toga nema ovde...:S A ako nisam dobro shvatio ,objasni malo kako to funkcionise i ja sam za.

Eto toliko od mene za sada
Recite da li ste za lan u igraonici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sale

Može LAN ako se skupi bar nas osmoro; ispod toga ne vredi da se cimamo. Isto tako nisam za klasične mape jer jednostavno rečeno - smaraju. Da igram na netu ne mogu jer nemam instaliranu igru i ne planiram to da uradim.

Primljeno k znanju sto se tice mapa,ok slazem se ali insistiram da u izboru mapa budu 2 standardne to su training i streets,a ostalo neke druge koje se ne igraju stalno,takodje smtram da je glupo da uzmemo neke velike mape jer mnogo dugo traje a onda raven postaje dosadan.Pretpostavljam da ti mislis na Athena Sword mape ,meni se one iskreno ne svidjaju ali posto imam i to u originalu mogyu da posvetim neko vrweme da istrazim koje su mnaje mape pa da ih igramo,ali neke kilometarske sa milion zgrada i soba ne mogu:D
Pozz

evo ajd i ja da se prijavim:)

Ekstra bate ekstra to znaci za sada ako sam dobro shvatio :hwfanatic,m!st!x i ja .
Ajmo dalje ljudi oce josh neko?? Vlasterx??

Imam obavestenje za ljude koji igraju ovu igru na netu. 25 novembra pocinje RVS TS 3v3 OpenCup Fall 2006 i RVS Survival 1v1 OpenCup Fall 2006,u prevodu turniri svetskog nivoa 3na3 i 1na1.
Ukoliko im a zainteresovanih mozete se prijaviti ovde http://www.clanbase.com/cupleague.php
Pozz

Ima neko da igra ovo na netu od nasih?

Nazad
Vrh Dno