amnesia|blah
Slavan
- Učlanjen(a)
- 23.10.2006
- Poena
- 304
Pozivam sve zainteresovane koji su igrali ovu igru, a i one koje se nikada nisu susreli pre sa njom(stara je oko 4 godine),koji bi hteli da se nadjemo jednom nedeljnom i odemo na par sati na lan u neku igraonicu.Igrali bi standardne mape znaci streets, warehouse, training, peaks, presidio itd...
Ukoliko ste zainteresovani ja bih vas zamolio da ostavite vasu e-mail adresu, a ja cu vas kontaktirati, ukoliko broj zainteresovanih bude dovoljan (minimalan je 8).
Ja sam inace ono sto se u ravenu zove "leet" tj. pro igrac ali to nista ne znaci jer je to stvar pinga, poznavanja mape, zvucne karte, u krajnjoj liniji i cheatova kojih u lanu nema tako da cu i ja biti woona
ali eto cisto ako neko ne zna kako da igra ja cu ga uputiti.
Hvala cujemo se.
Ukoliko ste zainteresovani ja bih vas zamolio da ostavite vasu e-mail adresu, a ja cu vas kontaktirati, ukoliko broj zainteresovanih bude dovoljan (minimalan je 8).
Ja sam inace ono sto se u ravenu zove "leet" tj. pro igrac ali to nista ne znaci jer je to stvar pinga, poznavanja mape, zvucne karte, u krajnjoj liniji i cheatova kojih u lanu nema tako da cu i ja biti woona
Hvala cujemo se.