Ja cu sad 100lvl. Iskreno posle onih tvojih videa sto si izbacio ja se od tad ne skidam sa ove igre. Inace svaka cast.Nokon 1001 noći,.. ovaj... sata... lvl 225
![]()
Oko 160h. Igram ranked samo I jako me nervira cinjenica da ko je lvl1 da moze da igra ranked ako je u partiju sa nekim ko je veci lvl. Druga stvar ovo je igra gde moras imati komunikaciju sa svojim timom konstatno. U goldu sam trenutno I nema sanse da mrdnem odatle.Koliko ti je trebalo vremenski do 100lvl?
posle mnogo sporo ide, treba mi 104000 poena za lvl, a racunaj da kao MVP mozes uzeti od 3500 do 4000 po partiji (koja se sastoji od 3-5 rundi)
Tako da stisneš R2 i nišan ti odmah na meti, nema ni na jednoj igri.
Pa te koje si naveo ima i uglavnom su SP iskustva,ali to je kao pomoć za hendikepirane osobe što se mene tiče.,igrao sam BF3 još na PS3 pa BFH BF4 na PS4 i sve uvek sa isključenim aim asistom.Iz mog iskustva to više odmaže nego što pomaže.Ali ovo je R6 tema tamo ne aim asista.
Casual je realno easy mode jer u 90% partija protiv padaju leveli <50 i sprdanje sa njima :d
Casual, na 2-0 piše Match point
:S:
yeah, "HandControl™ since 1976" se zove.
anyway, imas i 0.25 slow motion speed na YouTube.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari