Šta je novo?

RAIJINTEK EREBOSS

dartxxq

Cenjen
Učlanjen(a)
09.09.2013
Poena
154
Imam jedno pitanje za vlasnike RAIJINTEK EREBOSS
Citam da su mu u specifikacijama dimenzije 112 x 140 x 160, ali citajuci review-ove i gledajuci slike vidim da mi ventilator strci bar 10 mm iznad heatpip-ova, pa mu konacna velicina dodje oko 170mm

U moje kucist po zadnjoj proveri moze da stane kuler maksimalne velicine do 160,pa me zanima da li moze ventilator da se gurne nize za tih 10mm da bi stao u kuciste. Vidim da je povezan sa gumenim vezicama, da li one mogu nadole za 10mm a da sve stoji ok.

Takodje ako mogu nadole za 10mm da li dolazi da problema sa ram memorijom i njihovom visinom. Ram mi je kingston hyperx black

U kuciste od 190mm sirine je stalo jedva, u 200mm moze komotno.
znaci nalazim se tacno izmedju ove dve cifre :)
Dimenzije kucista su mi (V x Š x D) [mm] 480 x 195 x 480
a maksimalni prostor za kuler 160

Visina sa kulerom je do 170mm. Sama baza kulera je visoka 150mm, a pajpovi na vrhu uzimaju jos 10mm. Sam vent se moze spustiti oko 5mm od svog normalnog polozaja. Ako je stalo u Cooler Master Force 500 kuciste, trebalo bi i u druga kucista slicne kategorije.

Ugradio Raijintek Ereboss, malo je bio problem oko ugradnje ali je sve stalo bez problema i temperature su sada na 100% 55c i jezgara 37c

Imam maticnu Biostar Hi-Fi A85S3... Pitam se jel moze na tu maticnu da se ugradi Raijintek Ereboss posto imam nedoumicu da nece stati zbog ram slotova...

Vrh Dno