Usvojena reklamacija, tako da su mi stornirali 100 dinara za članarinu i rekli da kartica ostaje da mi bude besplatna u sklopu paketa (verovatno upravo zato što je ''nasleđena'' iz bivše CA banke)Nije čudno za članarinu, jer Može Ekstra zvanično ne sadrži Gold karticu, dok mi uslovi pod kojima ti je dosad bila bespplatna nisu poznati, ali male su šanse da ti promenu nisu najavili (ako stvarno nisu, žali se lagano). Običnu sadrži, pa ti je zamena sasvim okej, ako ti već ne trebaju eventualni Gold benefiti. Osiguranje je integralni deo paketa, pa već uveliko reklamiraju održavanja sabrana sa njima, odnosno na sajtu recimo piše da je cena paketa 390. Te dve stavke se, dakle, ni ne navode odvojeno, iako u tarifniku lepo stoji održavanje 350, ali se zato tu ovih 40 dinara nigde ne pominje. Moguće je da ih je neko prijavio zbog neprecizne reklame, pa su prilagodili prikaz na sajtu. Bilo kako bilo, poenta je da sada verno prikazuju samo jedan (ukupan) iznos kao cenu paketa.
Takođe je fizička, Visa Digital je virtuelna.Visa debit online koju nikad nisam koristio.
Ako ti je deblokirana nova, stara će nestati kroz neko vreme. Uporedo ćeš videti obe na neko vreme. Ja sam imao dve Visa Online i stara mi je nestala posle 2-3 dana otkad sam deblokirao reizdatu.Da li su to bile povezane kartice, al jedna traje do 2028 ova fizička koju sam zamenio. Ova debit online do decembra ove.
Ovo opet krenula igranka sa 3 crvene za otvaranje iRačuna?
Caos. Planiram da otvorim iRacun za koji dan ali ne vidim na sajtu tu ponudu. Da li znaš do kad važi ili kad počinje i to? HvalaJeste, i meni su poslali.
Iskreno, ja sam se zeznuo što sam prešao sa iRačina na Premium, jer sam u međuvremenu promenio posao, tj. otišao u banku u kojoj je obavezan prijem zarade, jer si interno zaposlen, i evo drugi mesec se razvlačim sa Raiffeisenom da mi skinu Premium, al' ne mogu da vrate na iRačun već samo na Može pakete ... Al' to nije poenta. Tako da ako ti ne treba lični bankar, i tzv povoljniji kurs koji i nije povoljniji u poređenju sa Intesom ili Aikom, i tzv Visa Gold Debit bez ikakvih specijalnih beneficija, prijateljski savet, nemoj prelazitiPošto ispunjavam uslov za besplatan premium paket, a imam iRačun, da li ima smisla prelaziti na premium? Ja ne mogu da uočim neke dodatne benefite zbog kojih bi vrijedio premium paket, možda griješim?
Nije mi to potrebno, s obzirom da radim u jednoj drugoj banci, pa svakako imam sve besplatno što se tiče računa, nego mi je Raiffeisen bio zgodan jer su mi bankomati preko puta kuće@steftes26 s obzirom na to da si potpisao aneks ugovora na papiru, ne možeš da se vratiš na iRačun. Moraćeš da gasiš sve, čekaš tačno 6 meseci i ponovo apliciraš za iRačun. U međuvremenu, premosti sa Yettel Max. Prvo otvori Lite, kada ti stigne Dina posle nedelju dana, da bi mogao sa njom da plaćaš, a posle preko 30k dinara mesečno budeš oslobođen naplate održavanja i tek tada pređi na Max. Master će se inicirati odmah, kroz nedelju ili dve biće poslata i još 3 nedelje od onda čekaš njenu dostavu.
Shvatam... E pa možeš i uz Yettel Master isto kad pređeš na Max, sa bilo kog tuđeg bankomata neograničeno 😄Nije mi to potrebno, s obzirom da radim u jednoj drugoj banci, pa svakako imam sve besplatno što se tiče računa, nego mi je Raiffeisen bio zgodan jer su mi bankomati preko puta kuće![]()
Ali ovde se ne pominje 3k, a to je valjda bilo pitanje. Koliko shvatam, krenuo je opet program preporuke, gde određenim klijentima daju mogućnost da nekoga pozovu uz novčanu nagradu. Nije ono da svako ko otvori račun dobije, ali biće i to verovatno opet.
stigne Dina posle nedelju dana
Mali off, ali otkud sad ovo? Svako iz moje okoline je podjednako čekao obe, a to je dve do četiri sedmice, bez nekog posebnog pravila. Meni je konkretno Dina stigla za 24 dana, a MC naknadno za samo 14. Same kartice budu dostavljene dva-tri dana nakon obeveštenja da su poslate, što odgovara vremenu putovanja pisma.kroz nedelju ili dve biće poslata i još 3 nedelje od onda čekaš njenu dostavu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari