Šta je novo?

Raiffeisen bank

Ako neko želi da otvori račun u RFB i iskoristi akciju za dobijanje 3.000 dinara, neka napiše ovde, pa će mu već neko poslati kod u privatnoj poruci. Pošto će verovatno dobiti više kodova, neka odmah po iskorišćenju istog javi da je otvorio.

Nemojte unapred nuditi svoje kodove!

Prelistao sam poslednjih par stranica, ali ne videh gde može da se vidi taj kod u app koji želim da pošaljem osobi koja bi potencijalno otvorila račun preko mene?

Na početnoj stranici, čim uđeš na svoj nalog kao fizičkog lica. Prikaz je u obliku slajdera (ringišpila, carousel) i nezgodno je što se sada (isprva nije bilo tako) na tom mestu kao glavno nalazi upozorenje na prevarnu anketu, pa za ovu akciju moraš da tapneš strelicu ili prevučeš prstom (kod mene ova opcija jedva radi, jer moram prst da prevučem bukvalno preko celog ekrana, do ivice) da bi ti se prikazala akcija. Snimci ekrana su u prilogu.

Prilozi

• drugi_prikaz.jpg
    drugi_prikaz.jpg
    70.3 KB · Pregleda: 51
  • prvi_prikaz.jpg
    prvi_prikaz.jpg
    86.8 KB · Pregleda: 52
Ima li ovde neko ko nije na iRačunu i ko plaća korišćenje debitne kartice? Meni i dalje nisu podigli cenu, pa se pitam da li je svima tako ili su mene zaboravili :)

Da li negde postoje pravila promocije i koliko treba da čekamo dok nam bude uplaćeno za otvaranje novog iRačuna?

15 dana

Je l zna neko radno vreme za ovo, je l moze danas i do koliko sati? Video...

Pokreni proces paces videti,mislim da ti je to najbolje. Ako ne rade,iskocice neka poruka,valda.

Nazad
Vrh Dno