Šta je novo?

Radojko 9600 pro overclock

na cijoj karti ?

Kreni od 450/320 pa ako bude radila ok dizi po 5Mhz...

U sunce ti kalajisano 🙂 465\350 .Svakih narednih 5 mhz blokira smem li tako da ostavim, da ne rikne ?? :?:

malo za core,to bi moralo vise..
ja na bba 9600pro koji ima najmanji kuler na gpu-u 😀 idem za core stabilno 480...

A koliko ide kad je overklokuješ? :d

sta kada overklokujem :mrgreen:
srecom pa mogu da ispravim :beat: sta bi ljudi mislili o bba kartama...

Mali HoBiT je napisao(la):
malo za core,to bi moralo vise..
ja na bba 9600pro koji ima najmanji kuler na gpu-u 😀 idem za core stabilno 480...
Zavisi kakav ti primerak uleti. Ni moj HIS 9600pro nece preko 465. Treba da pogledam da li ima dovoljno paste ispod hladnjaka.

ma pogledaj da kupis veci kuler...

Ja imam takodje bba i trenutno stoji core:500 mem:335.

a gde mogu da kupim kuler za ovu moju 9600 pro? jel prodaje neko od vas

imacu ja seriju TT kulera i kit-ova oko 5 feb.
videces na oglasima...

kada ih budem imao kod sebe javicu ti...
Poz.

I ja imam Club 3d i vozim ga stabilno mesecima na 465/352.To je max. za moju kartu i ja sam zadovoljan. cheers

Imam Sapphire 9600pro

Klokova sam karticu CoreClock:460mhz i
MemoryClock:325mhz,testirao sam je pomocu 3dmark2001se i prosao je test bez problema.Rezultat😛rije 10920 , sad 11700.

Interesuje me da li mogu da drzim 460/325 sa standardnim fabrickim qlerom??

Ja mog HIS-a drzim stabilno na GPU493 MEM311(622) i to vec 20 dana! Sve savrseno radi!

Meni Saphirov 9600pro radi na 480core 330memorija...vec 4 meseca prolazi sve benchmarke a zakucava jedino u War Of The Ring igri! Tada ga spustim na 450/320 i radi ko sat!

Pazite sta mi se sad desilo.Nemogu da instaliram ponovo Rage3d pise
Please select a corect video card in your sistem,i ponudi mi 6 9600series.🙂) ja izaberem 1 (bilo koju sve je isto)On nastavi instalaciju pita me za skinu izbaci onaj read me file,i kad ocu da pokrenem Rage nema ga nigdje.Ni na discu ni u startu a kad pretrazim sistem nista mi ne nadje.

skenjao si drajver za kartu,pokusaj da skines stari,instaliraj ga opet i ne bi trebalo da imas problema...

Nazad
Vrh Dno