Šta je novo?

radlight problem

Machiavelli

Čuven
Učlanjen(a)
08.12.2003
Poena
619
Uradio sam cistu instalaciju XP-a i instalirao i radlight.U svim ostalim programima za reproduciju video zapisa slika je OK ali u radlightu slika je "tackasta".Nijedan filter i ostala cuda nisam cackao a i radlight koristim dugo i nikad se ovo nije dogodilo.Inace instalirao sam po prvi put i program ffdshow u kom takodje nista nisam dirao.U cemu je trik?

Pa verovatno si ti nesto cackao, probaj da settujes podesavanja na Default, a ako nece onda probaj Reinstal RadLight-a...

Nemozes nista da izgubis...

Moj savet ti je da deinstaliras taj player i nadji mv2 player preko Googla
i instaliraj ga,a od codeca ostavi ffdshow i AC3 za audio zapis.Jedini kod ffdshowa u opcijama cekiraj opciju subtitles i mora da radi bez problema.
Inace mv2 player mozes isto podesiti na srpski jezik velicina fajla je oko 1,5 Mb

A da ti nije mozda ukljucen "Film Effect" u DivX opcijama.

Problem je resen.Ubio sam Radlight i instalirao BS player.Prilicno sam zadovoljan. Hvala svima na vremenu

Da li je preporucljivo instalirati svaki codac i AC3 koji dodje uz film,svaki put kad uzmem neki film instaliram sve sto dojde na cd

ovi novi BSPlayeri 1.0.x su mnogo dobri, iako su release kandidati...

W12 je napisao(la):
Da li je preporucljivo instalirati svaki codac i AC3 koji dodje uz film,svaki put kad uzmem neki film instaliram sve sto dojde na cd

NE!

osim ako ne zhelish da reinstalirash windows svake nedelje...

nikako :!:

instaliraj samo onda ako imas problema sa gledanjem filma, tj prvo pusti film i ako je sve u redu nista ne cackaj, a ako nemas ton ili sliku ili su sa nekim smetnjama tek tada pristupi instaliranju novih kodeka (D)

Nazad
Vrh Dno