Šta je novo?

RadLight 4.0 [final]

ZoNi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
30.08.2000
Poena
859
RadLight 4.0

RadLight 4 is the first true multimedia player that allows you to fully experience all kind of multimedia content such as DivX™ video or AAC/MP4 audio at highest quality possible on the PC*. RadLight 4 is the only all-in-one multimedia solution on the market to deliver all of this without being a resource hog or being too complicated.

http://www.radlight.net/

Zar on ne sadrži spyware?

Ranije je imao spyware,ne verujem da nova pro verzija ima.

i zar ne koriste svi media player classic? :)

Nekada omiljeni player, a sada potpuno zaboravljen pored BS-a.

Jos kad vidim da je koncipiran u fazonu winamp-a, nema teorije da se vratim na njega.

Kod mene i verzija 4.0 beta 2 radi odlicno, i pored manjih bug-ova. Ni jedan drugi player nije na mojoj kartici hteo u clone modu da ispisuje titlove i na monitoru i na TV-u u isto vreme. Nisam znao da je izasla finalna verzija, ali cu je dl-ovati sto pre.

format c: je napisao(la):
Ranije je imao spyware,ne verujem da nova pro verzija ima.
Pro verzija je 30€, pitam šta je sa free verzijom.

Baš mi treba novi multi plejer.Zoni hvala na podsećanju :wave:

Ključna stvar je to da su dekoderi uključeni u program. Znači narežete program na disk sa filmom i nema više ffdshow-a i kodek packova...

@ wiz011: nema spyware, potpuno je cist (pricam o Free verziji!)

@ bahati: hehe... pa, vidis da RL ima "old-skool" mod, kojim "simulira" MPC? ;)

@ MaxXx: moze da bude kao WinAmp, a moze i kao stari WMP 6.4, tj. MPC

@ voodoo: cekaj malo... jel to znaci da uz RL nisu potrebni kodeci? To kao za VLC?

btw, posle kratkog igranja sa RL, utisak je veoma pozitivan! :banana:

Poslednja izmena:
ZoNi je napisao(la):
@ voodoo: cekaj malo... jel to znaci da uz RL nisu potrebni kodeci? To kao za VLC?
Da!
Hvalim te Bože da se neko toga setio, pun mi je *** više objašnjavanja ljudima da li je bolji ffdshow ili kodek packovi...

ZoNi je napisao(la):
@ wiz011: nema spyware, potpuno je cist (pricam o Free verziji!)
Aaaa, onda će Wiz to da testira. :)

I meni je više pun ***, jel'te, BSPlayera koji nikada ne radi ono što mu se kaže da radi nego uvek radi nešto šesnaesto.

Poslednja izmena:
Aj pa javi, da vidim da li su bolji od Mpc-a koga i danas koristim.
Pozdrav

Skoro sam preso na bs player zbog spyware i bugova trojke
nadam se da je ovde ispravljeno
sad cu da proverim :)

Instaliro sam rad light 4 free i imam problem sa prevodom
svaki titl zuri 2-3 sec dok sa ostalim programimam normalno ide

Vlc je najzesca budzevina, meni deluje losije od mpc-a.

jel pod vlc mislite na video lan client? kapiram da je to mocan program (tj. bice kad ga debaguju kako treba), ali zar to nije overkill za obican video player? kolko ja razumem to mu i nije namena...

_Weasel_ je napisao(la):
Instaliro sam rad light 4 free i imam problem sa prevodom
svaki titl zuri 2-3 sec dok sa ostalim programimam normalno ide

I ja imam takav problem,a i par puta se program zablokirao kad sam prelazio iz window moda u fullscreen.
Treba to jos da se doradi izgleda,a inace je sasvim OK,mada po meni iza MPC i MV2 Playera. Steta sto Cesi vise ne razvijaju MV2 Player,bio je moj favorit

Bahati [SiD] je napisao(la):
jel pod vlc mislite na video lan client? kapiram da je to mocan program (tj. bice kad ga debaguju kako treba), ali zar to nije overkill za obican video player? kolko ja razumem to mu i nije namena...
mislim na taj... sta ja znam, meni on deluje veoma fino, osim sto mi se ne svidjaju fontovi i neke sitnice... mozda je malo "buckast", ali u njemu su i kodeci ;)

Ima tu još da se radi sporo dizanje a i gašenje,EQ su mi sivi (verovatno mora pro),kad ga spustim u taskbar neće da se digne na klik ili dupli klik nego mora desni klik pa restore.Procesor uglavnom na 100%(Atlon 1.4 - 256 ram) zauzeća probao sam da mu smanjim opcije kod korisničkog interfejsa (odnose se na zauzeće procesora)ali slaba vajda.Stari interfejs nisam ni probao je..ga kad volim da aplikacija i izgleda lepo.

Poslednja izmena:
Bahati [SiD] je napisao(la):

Da, taj je, i slazem se sa tobom.

Vrh Dno