Slazem se sa tobom!!! :sceptic:Voodoo_NBGD je napisao(la):RealOne Player (ako nadjes neku alternativu, tim bolje za tebe, jer je Real gori i od media playera)
..::TRouBLeMaKeR::.. je napisao(la):...a kako da postavim na sajt posetioci migu da slusaju radio...I je
li mora to da bude neki odredjeni ili moze svaki ???
Hvala
TRouBLe :beer:
da, ali sa modemom 128 kbs slushash isprekidano rec po rec - u oravu si ogromna razlika 😀Spotter je napisao(la):Mislim da kvalitet zvuka ne zavisi toliko od software-a koliko od same radio stanice, neke emituju na 32kbs (recimo B92), a neke na 128 (pa i vise) sto je razlika joj drast'cna.
Uh, imao sam jedan mali free program koji je omogućavao da se svaki zvuk sa nekog plejera uključujući i Internet radio, snimi po principu kao na kasetarcu kada snimaš muziku sa radia u željeni fajl (MP3). Nažalost program sam izbrisao :lupko: i ne mogu da se setim kako se zove :S:Comet Hunter je napisao(la):Ej, imam jedno pitanje.
kako da zvuk sa internet radio stanice snimim u neki fajl
deysun je napisao(la):
dkurel je napisao(la):He,he,he! DOBAAARRR!! :smoke:
BEZIMENI je napisao(la):imam bezicni internet koji strika kao lud
bobiska je napisao(la):Ponovio bih pitanje, po meni najzanimljivije iz ove teme: Kako snimiti muziku sa internet radija na hard d. tokom emitovanja, tj. slusanja? Da li je nekom uspelo i ccime? Hvala unapred.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari