Šta je novo?

Radijus Vektor - pomagajte vektorovci

I ja tako popricah sa ljubaznim operaterom...
Malo smo proveravali zasto usporava, zasto trenutno uopste ne radi net i tako to...
Kaze da je trebalo automatski da ubrza sa 4 na 6 ...
Kaze prosledice kolegama da vidimo sto se to usporenje desava, a videcemo i sta je sa ubrzanjem, zasto se nije vec desilo...
Ajde videcemo...

evo sta su meni rekli : potpisali ste ugovor na paket na 4mbit i taj paket vam ostaje do kraja ugovora . na komentar da taj paket vishe ne postoji ,ljubazno me je iskulirao... toliko o ovim pilicarima !

Zvao sam i više nemam živaca da raygovaram sa njima. Po 50. put mi govore kako je sve uredu kod njih (vrhunac je bilo pitanje ako vam normalno ide download sa naseg FTP-a onda je sve u redu :S:). Završilo se na tome da će proveriti i javiti mi šta se dešava (inače svaki put su to isto rekli i nikad nisam dobio odgovor).

Nažalost sam potpisao ugovor za kombo paket na 18 meseci. Takođe na moje pitanje hoće li biti ubrzanja za internet pakete u okviru komboa dobio sam odgovor da će znati za par dana. :mad:

jel bar neko dobio valjan odgovor ?

Ajd nesto da uradite ako ste raspolozeni,cisto da vidimo kako stoje stvari ...idite u vas cable modem diagnostic http://192.168.100.1/ i ako moze da postavite screenshot ako moze u ovo kriticno vreme 18h-24h i u periodu kad vam radi dobro net

prva slika je kada radi dobro net,a druga je kada je lose :)

Prilozi

• posle ponoci.PNG
    posle ponoci.PNG
    13.3 KB · Pregleda: 55
  • los.PNG
    los.PNG
    13.1 KB · Pregleda: 48
nemam taj modem ,dzaba :D

Nemam ni ja taj modem. Sto se tiče mog može samo ovo da se vidi.

Prilozi

• modem.png
    modem.png
    10.8 KB · Pregleda: 47
neces nista videti,nije do modema,nego do njih ! nemaju kapaciteta ,preguseni su .budze korisnike a link im je u raspadu

izivini ,a sto se tebe tiche sta sam ja pisao ovde ? :) problem je ogroman,i on je sigurno resiv

I ja imam webstar ali mogu da udjem na signal stranicu. Pogledacu sutra posto meni sve radi ok danas pa cu da okacim koji jpeg.

Kolko vidim samo se razlikuje upstream modulacija?

Poslednja izmena:
da,gle cuda ! danju sve radi kako treba :) a nocu ,nema veze.. bas se pitam sta li ce imati da mi kazu posle njihovog grandioznog "pracenja" . kad razgovarate sa njima imate utisak da pricate sa nekim cobanom na livadi koliko su strucni

Ubrzano i to bez ikakvog pipanja modema...
Za sada radi u predvidejnim parametrima (skoro) za paket 6Mbps/512Kbps , pa ajde da se nadamo da su resili problem poslepodnevnog usporenja.

Poslednja izmena:
Da potvrdim,sad radi kako i treba da radi:)

Rekao bih da vise nema problema sa poslepodnevnim usporenjem neta...

Ja takodje imam Vektor internet i kablovsku, povexcali su brzine, meni sa 2MB na 3.
Ali me interesuje da li cu ako produzim ugovor na jos 2 god. dobiti duplo vecu brzinu, znaci 6 Mb?

Ja takodje imam Vektor internet i kablovsku, povexcali su brzine, meni sa 2MB na 3.
Ali me interesuje da li cu ako produzim ugovor na jos 2 god. dobiti duplo vecu brzinu, znaci 6 Mb?

Kod Vektora je ugovorna obaveza na 18m za dupliranje brzine, a u slucaju raskida ugovora placas "penale" u iznosu od 6950rsd.
Tvoj paket je Start Net paket koji nije ubrzan (3Mbps/384Kbps)
http://www.vektor.net/internet/start , obrati paznju na zvezdice iza brzina i na sitni text ispod...
Pitaj ti njih na 2052525 u vezi placanja za raskidanje ugovora jer ti vec imas instaliran njihov internet ...

Radi net bez problema, smatram da su otklonili popodnevno usporenje ! :banana:

Srdacan pozdrav operativcima i guruima Vektora! :d

Meni vektor šljakenzi ekstra 24h dnevno. Prešao sam sa Telekom ADSL-a i preporodio se. :)

Neznam kako, ali meni su vece brzine,
ranije je download bio ~ 240Kb a sad preko 300.

Nazad
Vrh Dno