Blok 37 Ostalo 8 analognih kanala.
Pored RTS 1,2,3 Pink 1 , O2 i Prva imam jos Happy i Studio B. (pisano ovim redom samo jer ruzno stoji i iza B da je Studio B prvi a Happy drugi... :d)
Sto ti smeta prica o analognim kanalima koji nestaju (pu, puf, puf i nea ih vise) ?
Meni su potrebni i dobro dosli da na postojeci hdd snimac mogu snimiti po neku interesantnu domacu seriju kad ponekad premijerno se emituje...
Da posalju stb i da sam siguran da cu moci preko njega snimati digitalne kanale na hdd ne bi ni mene interesovali analogni.
Istina nekada se znalo desiti da netsane digitalnih a analogni rade, e onda je bilo dobro, pogotovo ako je neki sport...
Ne krse oni nista, mogu da menjaju sta i kako hoce, ubacuju i izbacuju u ponudi bilo sta, ako imas vazeci ugovor i uo koja jos nije istekla mozes lepo bez penala da raskines uo i prekines saradnju, u slucaju da ti gledas samo analogne a nemas uo mozes promeniti operatera, a ako bas ne bi da menjas a nemas tv koji podrzava dvb-c mozes uzeti stb pa preko njega gledati tv. Uslucaju da i tebi trebaju analogni za snimanje, onda samo da pokusamo preko stb i externog hdd da snimamo...![]()
Analogni kanali su mi prevashodno potrebni za povezivanje 4. televizora za koji mi je potreban osnovni tv sadrzaj, a za koji ne zelim da placam ceo novi ugovor za DTV uslugu, ili da kupujem T2 risivere i kacim antene pored kablovske koju placam, i koja mi je sve do dolaska Supernova menadzmenta garantovala i tu vrstu usluge na televizorima koji nemaju instaliran STB/CI modul (sto je bilo navedeno i na RV sajtu u opisu paketa), a sada koliko vidim sa dolaskom Supernova menadzmenta opstanak analogne usluge cak i u najminimalnijem smislu postaje upitan, sto je definitivno krsenje opstih uslova koje je RV ponudio (potpuno obustavljanje ove usluge korisnicima RV-a nebi smelo da bude sprovedeno, sve dokle god i poslednji zakljuceni ugovor za RV paket bude aktivan, a to su neke skoro 2 godine, gde nebi smelo nista drasticno da se menja).