Šta je novo?

Radijus Vektor :: Kablovska televizija i internet

Živeli !
 
Pozdrav svima! Živim u bloku 34 gde još suvereno vlada Pošta KDS. Jutros sam na oglasnoj tabli video ponudu RV za nove korisnike, tri meseca gratis itd. Koliko ja znam u ulazu nisu rađeni nikakvi radovi na instalacijama, kao i skupljanje potpisa stanara. U principu, od viška ne boli glava, kada se već nalaze PTT i propali Targo (čiji net još koristim i radi bez pucanja), neka dođe i RV. Zanima me samo TV, kakav je kvalitet signala, recimo u odnosu na PTT, stabilnost signala, da li ima prekida, koliko? U pošti sam dobio CA modul, nešto ne volim dodatne uređaje i daljince, da li i RV daje CA module? Gledajući spisak kanala jednog i drugog provajdera, prednost dajem RV, nema gomile Pink smeća, imaju više dečijih kanala, SK koji je Pošta ukinula. Kakav je kvalitet HD kanala? Znači, uopšteno, samo TV, utisci, call centar itd.

Ivan
 
Posto sam prethodno imao KDS kablovsku i internet, posle ukidanja SK kanala presao sam na RV i potpisao Ugovornu obavezu za TV 100 + net 30/3. Uz promociju koja je u tom trenutku bila aktuelna, dobio sam i CA modul, modem i wi-fi ruter. Sto se tice poredjenja, net u odnosu na KDS leti! U medjuvremenu su podigli brzinu na 40/4, a HD kanali (dobio promo mesec dana) su perfektni. Mislim da ih u ponudi ima ukupno 27, i nema onih 20-30 Pinkovih koji popunjavaju broj kod pojedinih operatera! Sve u svemu, za ovo kratko vreme sam zadovoljan, imao sam u 2 navrata prekide interneta u prepodnevnim i popodnevnim casovima, pretpostavljam zbog ovog povecanja brzina i jedan prekid Net-a i TV-a u trajanju od 2 sata pre par dana. Inace, trenutno jedini u ponudi imaju i SK i Arene, mada ne znam koliko ce to potrajati? U pitanju je blok 28.
 
Poslednja izmena:
Dok ne istekne ugovor za AS eto koliko.
Poceo je pravi rat izmedju sbb i mts, a koji je sbb sam inicirao i zapoceo.
 
Znaci nama ce biti papa Arena ...?
 
Upravo tako. Kako komentarisu drugi clanovi sa ovog foruma, "rat" koji su zapoceli SBB i Telekom ne jenjava, a sve zbog kupovine ekskluzivnih prava na sportske prenose (spominje se i Premier liga) izmedju dva sportska kanala Sport Kluba i Arene, u vlasnistvu pomenutih operatera. Sve je pocelo kada je SBB od 1. januara (po isteku Ugovora) ponudio krajnje neprihvatljivu cenu KDS-u za Sport Klub kanale, da bi Telekom 1. februara, uzvratio istom merom (Arena Sport) prema Ikom-u, a evo i Orion je jos u pregovorima za nastavak saradnje. Tako da mozemo da ocekujemo da i nas ceka slicna sudbina, u zavisnosti od trajanja potpisanog Ugovora. Nadam se da ce ovo "ludilo" da se zaustavi, jer ova situacija nikome ne ide u prilog, a mi kao krajnji korisnici tu najvise ispastamo...
 
Pre nego pozovem CC voleo bih da se informišem ovde o povećanju brzina, jer mi neke stvari nisu jasne. Naime polovinom decembra sam potpisao aneks ugovora (ugovor je iz marta 2015. god.) i uzeo combo varijantu TV110 plus internet 10/1, uz to imam i dodatni AS HD paket. Sve to plaćam 2950 din ako se ne varam. Da li ja mogu da očekujem neko povećanje brzine interneta, odnosno po kom se osnovu uopšte povećavaju brzine interneta?
 
Na sajtu RV lepo pise da se povecanje brzina odnosi na pakete Net 30 i Net 60. Posto ti imas 10/1, verovatno moras da potpises neki Aneks ugovora da bi dobio brzi internet.
 
Hvala vam puno na brzim odgovorima. Inače njihov sajt mi je prilično konfuzan i nepregledan pa često previdim neku informaciju.
 
Pre nego pozovem CC voleo bih da se informišem ovde o povećanju brzina, jer mi neke stvari nisu jasne. Naime polovinom decembra sam potpisao aneks ugovora (ugovor je iz marta 2015. god.) i uzeo combo varijantu TV110 plus internet 10/1, uz to imam i dodatni AS HD paket. Sve to plaćam 2950 din ako se ne varam. Da li ja mogu da očekujem neko povećanje brzine interneta, odnosno po kom se osnovu uopšte povećavaju brzine interneta?

Ja ako sam lepo shvatio onaj Dodatni TV paket se dobija besplatno u trajanju ugovora ili dok on ne nestane, a tada se sve jedno bira samo zamenski paket?
---
Ako je tako kao sto sam napisao tebi se isplati da odes opet u Vektor i da potpises novi ugovor za kombo TV110+NET40 koji je 2785RSD i da uzmes Arenu besplatno...
Em bi imao razliku od 175RSD :d, a imao bi i 4 puta brzi NET :D
 
Poslednja izmena:
Vidim da su ubačeni Arena sport 5 i Arena sport 5 HD, to do juče nije bilo...

I naravno od danas, N1.
 
To znaci da su verovatno produzili saradnju i dodali jos i 5 kanal. Kakve to ima veze sa SBB-om koji je vlasnik Sport Kluba? Izgleda da smo neosnovano strahovali, u principu ovaj sukob izmedju SBB-a i Telekoma nema nikakve veze sa RV. Cudi me samo da nema informacije na sajtu, osim sto su kanali dodati u pakete.
 
Poslednja izmena:
Ima:

Поштовани корисници,

Са великим задовољством вас обавештавмо да је ТВ канал "ARENA SPORT 5" постао саставни део додатног пакета "ARENA SPORT".

ТВ канал "ARENA SPORT 5" налази се на позицији 915.

У складу са тим, цена "ARENA SPORT" пакета, од 04. 03. 2016. године, износиће 600 РСД.

Ваш РАДИЈУС ВЕКТОР

----------------------------

I da, to sasvim sigurno znaci da je obnovljen ugovor sa Arenom sto ce reci da ce Vektor da bude jedan od retkih koji ima i SK i Arenu.
 
U skladu sa tim, imaju najskuplju pretplatu za kablovsku i sportski paket... Mogli su bar da sacekaju koji mesec. Digli brzinu neta da bi opravdali povecanje cena!
 
Stoji, ali u Kombo varijanti uz gratis 1 ili 2 paketa sasvim fine kombinacije mogu da se naprave...
 
Inace, kako vam se ponasa Net posle povecanja paketa. Kod mene je dosta nestabilan, cesto puca, u vecernjim satima download pada i do 20 Mbps, upravo testiram - 23.81/3.15. Nisam dugo korisnik, ali u prvih 10-ak dana pri brzini od 30/3 nisam imao tolike oscilacije, a kamoli prekide u saobracaju. Da li je to jos uvek posledica uskladjivanja brzina ili ne, sacekacu jos koji dan.
 
Meni radi vrx 79/5 mada se desava da padne brzina ponekad na 30 ali koliko sam provalio izgleda da baguje modem na neki nacin. Prilikom restarta modema brzine se vracaju opet na max i to traje nekoliko dana pa opet treba restrart. Cudno.
 
@SyoncMaster

Potpuno si u pravu, to je dobitna kombinacija u mom slučaju. :)

Hvala.
 
Meni ovde nije jasno nesto ?

* Уколико током трајања уговорне обавезе дође до промене понуде тако да изабрани додатни ТВ пакет више не буде њен саставни део, корисник задржава право избора новог додатног ТВ пакета
 
Ako nesto izmenimo, ne mozes da raskines :D
 
Za sad je da kazem "stabilno" nego koliko je stabilan recimo ovaj sledeci paket 80mbit ? Jel ima naglih padova ?
 
Verovatno je do modema, resetovao sam ga pa cemo da vidimo. Mada je pre promene brzine bio stabilan.
 
Nazad
Vrh Dno