Šta je novo?

Radijus Vektor :: Kablovska televizija i internet

Internet i dalje ne radi, Novi Beograd.

Nego, da li vi koji imate i telefon preko RV primećujete da je zvuk jako distorziran dok zvoni telefon onome koga ste zvali i u prvoj sekundi razgovora? Nakon toga, zvuk postane normalan, a pre toga kao da ide na 3kbps.

Kod mene je bio problem s netom. Resetovali su nešto nakon mog poziva i povezao se normalno.

A ovo sa telefonom me baš nervira. Nekada ne mogu da prepoznam ko se javio koliko je loš zvuk u tom prvom trenutku.

Kod mene je bio problem s netom. Resetovali su nešto nakon mog poziva i povezao se normalno.

A ovo sa telefonom me baš nervira. Nekada ne mogu da prepoznam ko se javio koliko je loš zvuk u tom prvom trenutku.

Zvao jutros , resetovali, a telefon koristim jednom do dva puta mesečno, tako da i ne primetim
Nego kad nemam internet nemam ni epg , sto mi nije jasno kakve to veze ima

Vuče epg sa interneta zato ili stb ima modem u sebi ili se povezuje sa ruterom da bi epg i gledanje u nazad radili.

Vuče epg sa interneta zato ili stb ima modem u sebi ili se povezuje sa ruterom da bi epg i gledanje u nazad radili.

Jesi siguran da na nasem televizoru sam tv ili stb vuce internet?! :)
A sta je sa onim ljudima koji nemaju internet vec samo tv i sta je sa onim koji imaju cam umesto stb i opet imaju epg???!
Nesto ti tu nisi dobro uklavirio...
Net da vuce samo stb ako koristi "3 dana unazad"...

Jedno noob pitanjce kad se vec spomjinje vracanje unazad, da li postoji mogucnost vracanje kanala ako se stavi cam modul u tv i kako onda ide vracanje? Ili je vezano striktno za stb uredjaj? Imam njihov horizon uredjaj. Ali ako je moguce vracati kanale i preko cam modula sa tv daljincem, onda bi ga za to zamenio. I onako imam previse daljinaca na stolu. :d

Zvao jutros , resetovali, a telefon koristim jednom do dva puta mesečno, tako da i ne primetim
Nego kad nemam internet nemam ni epg , sto mi nije jasno kakve to veze ima
Kakav crni internet, pa nisu svi televizori ni povezani na net pa imaju epg

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

@stolex 72h ti je vezan za horizont stb,cam modul ti sluzi za dekodiranje kanala i epg

Upravo se zalio na promenu paketa posto sam ih zvao i rekao da mi ne menjaju, a oni se napravili blesavi i promenili. Da li su pravno pokriveni da nam promene paket a obavestenje koje su poslali postom sam mogao i da ne dobijem?
Cekam odgovor na mejl.
A zaposleni koji se javljaju na telefon gori od robota nikakva vajda od njih. Zamolio agenta da prenese sefu da preslusa razgovor mozda im dodje iz dupeta u glavu.

Drugari,mogu li na STB-u koje daje Vektor da se sortiraju kanali po zelji? Da napravim svoj redosled kanala.

Imaju pravo da ti promene paket u slicnom cenovnom rangu ako ti je prosla ugovorna obaveza ,ako nije tajna sto bi se zalio kad dobijas zapravo bolji paket za isti novac?

@Gileb ne mada imas listu omiljenih 15-20 valjda

Upravo se zalio na promenu paketa posto sam ih zvao i rekao da mi ne menjaju, a oni se napravili blesavi i promenili. Da li su pravno pokriveni da nam promene paket a obavestenje koje su poslali postom sam mogao i da ne dobijem?
Cekam odgovor na mejl.
A zaposleni koji se javljaju na telefon gori od robota nikakva vajda od njih. Zamolio agenta da prenese sefu da preslusa razgovor mozda im dodje iz dupeta u glavu.

Meni da sad ponude Super par + paket za 200 rsd vise nego sad odmah bih prihvatio jer je stvarno bolja ponuda od svega sto smo imali do sada. Problem je sto necu novu UO, i zbog ove brojim mesece, dane u mesecu do slobode... Ako vam ne traze novi ugovor niti obavezu, za sitan novac imate stvarno i bolji net i odlicnu tv ponudu. Eh, sto nisam na tvom mestu...;)

Imaju pravo da ti promene paket u slicnom cenovnom rangu ako ti je prosla ugovorna obaveza ,ako nije tajna sto bi se zalio kad dobijas zapravo bolji paket za isti novac?

@Gileb ne mada imas listu omiljenih 15-20 valjda
Promenili su mi paket koji je pod UO na novi koji je 1000 skuplji.

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

E, to vec drasticno menja situaciju. I treba da insistiras na svome... vodi racuna o rokovima, ima sigurno neki rok za zalbu... Sramota!

Promenili su mi paket koji je pod UO na novi koji je 1000 skuplji.

Poslato sa VTR-L29 uz pomoć Tapatoka

E pa onda imas prava da ih prijavis i teras na sud,posalji zalbu ratelu
A sta je epg? :d Ja sam mislio da je to opcija za vracanje nazad... :d

Ne ne EPG ti je elektronski programski vodic (TV program) to imas i bez STB ukoliko ti TV prima cam modul a 72h ti je gledanje sadrzaja preko horizont stb_a putem interneta

Pitanje za one koji imaju Horizont, da li je neko uspeo da snimi bilo šta a da nije formatirao HD sa uredjaja, tj da je disk na normalnom Win NTFS formatu? Ja dobijam opcije za recording i schedule samo kad formatiram sa uredjaja...što je sr*** jer ne mogu posle da iseckam viškove i konverujem u drugi format za komp. Msm to mi samo treba klincima za crtaće :) Na ostala dva uređaja koji nisu Horizont sve to radi na normalno formatiranim diskovima (uređaji su oni standardni Skymaster HDx2).

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Meni na Kopernikusu neki PowerHD STB snima bez formatiranja ali se moze gledati samo na njemu, ima neku zastitu i ne radi na kompu.

Meni TV snima program ali se takođe može gledati samo na njemu.

U suštini većina uredjaj koja radi digitalno snimanje ima zaštitu od reprodukcije na drugim uređajima

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Minimax reprodukuje na kompu bez problema, kada ga provučem kroz neki free cutter/joiner, naravno promenim mu i ekstenziju, nije više .ts. Rade i npr neki RTS, ali NickJr npr neće, to što to pominješ nešto su mu uradili :) Mogu samo sa tog uređaja da ha gledaju klinci...

Pitanje za one koji imaju Horizont, da li je neko uspeo da snimi bilo šta a da nije formatirao HD sa uredjaja, tj da je disk na normalnom Win NTFS formatu? Ja dobijam opcije za recording i schedule samo kad formatiram sa uredjaja...što je sr*** jer ne mogu posle da iseckam viškove i konverujem u drugi format za komp. Msm to mi samo treba klincima za crtaće :) Na ostala dva uređaja koji nisu Horizont sve to radi na normalno formatiranim diskovima (uređaji su oni standardni Skymaster HDx2).

Snima normalno i horizon i skymaster samo formatiranje mora biti fat32

Odgovorili mi na mail poslat jos 06.04. dobio ponudu koja se ne odbija, ako potpisem novi ugovor na 24m. Super par plus po ceni od 3300 din. dobicu cak 1 mesec 1 din. :)

Послато са SM-N960F уз помоћ Тапатока

Napokon aktivirali paket.. Originalni zahtev poslat petog ovog meseca. . .

Dobio dodatni CAM modul - sve otkljucano - kao i na primarnom. Super par Plus. Dobijen i taj famozni mesec gratis ...

Brzine:

Nisam iza NAT-a . Single upload channel. Dobre signalne vrednosti.

1.png

Poslednja izmena:
Odakle sad 120/20 kad je 120/15 brzina neta u tom paketu?

Odakle sad 120/20 kad je 120/15 brzina neta u tom paketu?

Predstavu nemam zasto, ali je konstantno. Makar SpeedTest tako pokazuje , jos uvek nisam probao real life situation. Pride ovo su brzine dok u kuci jos 3-4 uredjaja aktivno koristi net (ukucani).

Ali da - Super Par Plus bi trebao da bude 120/15. Poslacu im email da se zalim svakako. Ne zelim nikome da kradem ista. Samo sto me zaista raduje njihova azurnost odgovaranja i sposobnost resavanja problema putem e-maila :-devil-:

Poslednja izmena:
Neznam da li je pravo mesto , ali pitaću?
Koji su parametri za mail konkretno za ,,OE Classic ,, tj kako da podesim ?
Dobio sam mail od kopernikusa . Ako može neko uputstvo.

Nazad
Vrh Dno