RazbojNick
Čuven
- Učlanjen(a)
- 05.02.2004
- Poena
- 845
petkods je napisao(la):Ja kad sam zvao, tip koji je glavni za uvodjenje kablovskog mi je ispricao sledecu bajku:
Radijus vektor ima 40000 korisnika, i njihovi kablovi su pod zemljom. Ovo prvo moozda, ali ovo drugo nema sanseU mom kraju su razvukli kablove preko zgrada, pa ljudi suse ves na njima
Kad dune vetar, slika na TV pocne da drhti...
Lik je poceo dalje da mi objasnjava kako oni ugradjuju najbolju opremu, i kako zbog toga sporo uvode (?!?), a rekao je i da pojma nema kad ce blok 37 dobiti kabl.
Sta je potrebno da se uradi da se predje na SBB, ili PTT? Nazalost, u mom ulazu ima samo 12 stanova, a u 6 zive polupismeni ljudi.
Bas bih voleo da se javi neko iz radijusa, da vidimo koja je to prica "mail i surf".
He,he, video sam kad su postavljali te kablove "pod zemlju": razapeli ih izmedju onih solitera do autoputa, u 37. Samo ne znam kako su presli autoput, do mene (34. blok), ali znam da je moj ulaz jedini u okruzenju koji ima ugovor sa njima (zbog predsednika kuc. saveta, a i cast PTTu, bas se pretrg'o od brzine), a ostali PTT. A slika... vetar+kisa=sneg na ekranu.
O ponudi za kabal-net necu trositi tastaturu...