Šta je novo?

radijus-vektor kablnet...utisci

petkods je napisao(la):
Ja kad sam zvao, tip koji je glavni za uvodjenje kablovskog mi je ispricao sledecu bajku:

Radijus vektor ima 40000 korisnika, i njihovi kablovi su pod zemljom. Ovo prvo moozda, ali ovo drugo nema sanse :) U mom kraju su razvukli kablove preko zgrada, pa ljudi suse ves na njima :D Kad dune vetar, slika na TV pocne da drhti...

Lik je poceo dalje da mi objasnjava kako oni ugradjuju najbolju opremu, i kako zbog toga sporo uvode (?!?), a rekao je i da pojma nema kad ce blok 37 dobiti kabl.

Sta je potrebno da se uradi da se predje na SBB, ili PTT? Nazalost, u mom ulazu ima samo 12 stanova, a u 6 zive polupismeni ljudi.

Bas bih voleo da se javi neko iz radijusa, da vidimo koja je to prica "mail i surf".

He,he, video sam kad su postavljali te kablove "pod zemlju": razapeli ih izmedju onih solitera do autoputa, u 37. Samo ne znam kako su presli autoput, do mene (34. blok), ali znam da je moj ulaz jedini u okruzenju koji ima ugovor sa njima (zbog predsednika kuc. saveta, a i cast PTTu, bas se pretrg'o od brzine), a ostali PTT. A slika... vetar+kisa=sneg na ekranu.
O ponudi za kabal-net necu trositi tastaturu...

Ma lopuze jedne...jedva cekam da verat osnazi svoju Wireless infrastrukturu.

Dosta mi je ovih LOPINA iz Telekoma(deru me za telefon redovno, a imam i dvojnika)
Vidim ad novi ministar ne radi nista po ovom pitanju. U stvari, njih boli uvo, lova kaplje i ovako i onako.

Nazad
Vrh Dno