Šta je novo?

Radi li Visual Studio 6 Entertainment Edition pod XP-om?!

aksa

Čuven
Učlanjen(a)
21.02.2003
Poena
620
Pitanje je vec postavljeno...Interesuje me zato sto pri pokretanju same instalacije dobijam klasican prozorcic kada se javi greska...sa izborom...Send report, blah,blah,blah...

Naravno da radi. Reinstaliraj XP, a pozeljno je da imas sp1.

Iz mog iskustva radi, i to sa i bez SP1.

Ako imas neke probleme mora da je to zato sto se Entertainment biblioteka kosi sa Experience bibliotekom iz XP-a :twisted:

hahaha... entertainment edition... da da, c++ je pravi izvor zabave & radosti... :happy:

ma naravno da radi, evo ja ga vozim otkad imam xp, a to shto ti pokazuje illegal operation, nije do setupa...

Ma ozbiljan sam... :( Imam problema...a imam i SP1...nije do toga..Izgleda mi nista drugo ne preostaje nego da reinstaliram XP...ALi sam hteo biti siguran da je OK...Cak sam nabavio dva razlicita primerka VS-a 6.0 i isti problem ima sa oba...HVALAAAAA za savete!!! :) ;)

Naravno, nadajmo se da nije tako, illegal operation moze da se javi i zbog hardvera (naispravna memorija, ili mozda i procesor {overklokovan?}), u svakom slucaju vidi da li ti reinstalacija xp-a (na cist disk) pomaze.

Problem rešen...reinstalirao sam XP i sve radi kako treba...Hvala svima...Znao sam da necu džabe reinstalirati OS :D ...

Nazad
Vrh Dno