Šta je novo?

Radeon x1900 !!!

A joj :S: X1900XTX kod nas kosta ko 2x7800GT... da ti se prevrne u stomaku od cene...

Videh u pinovom cenovinku neke zanimljive stavke. X1900 XT 700 evra, X1900 XTX 790 evra. Mogu to da stave u onu glupavu emisiju na pinku, "Da se najezis"!

Pa dobro, nije toliko strasno, za dva meseca ce biti 590, a za tri meseca 460...

Meni nije uopste strasno. Ne bih dao ni polovinu te cene za tako nesto. Sto se padanja cena kod nas tice, mislim da ce ih uskoro malo spustiti i da ce se tu zadrzati jos dugo, dugo.
Vule, da ne radis mozda za BNL kad si im znak uzeo za avatar?

Slike su od X1800 XT, u trenutku kachenja sam mislio da su spolja identicne, a imao sam obradjene slike R520-ice pa sam njih okacio.

mLaki je napisao(la):
A joj :S: X1900XTX kod nas kosta ko 2x7800GT... da ti se prevrne u stomaku od cene...
Secam se k'o da je juce bilo oglasa u SK od "pre sto godina" kada je dosao Matrox Millennium sa 4 MB WRAMA i cenom od 800 DEM! U realnosti danas je Evro, ono sto je DEM bio tada. Intel i AMD svoje top gejming procesore drze na preko 1000 USD, a oni u opste ne mogu toliko ubrzanje doneti u igranju koliko mogu ove nove kartice! Da ne pominjemo da se uz CPu dobija samo kuler, a da se uz GPU dobija vrhunska stampana ploca od 12 slojeva i vrhunskih pola gigabjta najbrze postojece memorije!

sve je to lepo, ali dokle vise...iz generacije u generaciju su sve skuplje. licno me bas briga za te zveri, ali one na zalost povlace i vise cene kartica iz srednje klase! e to je vec i moj problem :d

Nazad
Vrh Dno