Šta je novo?

radeon x1650 overklok problem

Nišlija_1992

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
08.03.2015
Poena
30
imam ovu karticu: http://static.modnews.ru/uploads/image/obz_video/asus_leadtek/AsusX1650PRO_pic4.jpg

i ne mogu da je overklokujem. ustvari,ja nju mogu da overklokujem,ali cim udjem u igru,linije svuda po ekranu i racunar se restartuje ili plavi ekran izadje. model je asus-ov inace,a ovo mi se desava cak i da pomerim ggu clock i memory clock samo za po 1mhz! probam sam sa ati catalyst,ati tool,riva tuner. ista prica sa sva tri softvera. ne znam sta da radim,a hteo bih jos malo izvuci iz nje,z obzirom da je ona pasivna i ima veliki hladnjak,a jedan veliki ventilator mi hladi celo kuciste duvajuci vazduh unutra. :trust:

Prvo - graficka ima pasivno hladjenje, samim tim je vec na granici sto se temperatire tice, ako je nesto volelo da crkava, to su pasivno hladjene graficke, tako da oc GPU-a u ovom slucaju ne dolazi u obzir.
Drugo - imas ddr2 na grafickoj, koja je sama po sebi toliko spora da je apsurdno raditi bilo kakav oc memorije.

Sve u svemu, mamuzas mrtvog konja. Cak i da je overklokujes 30-40% (sto je teoretski mozda moguce), ne bi dobio nista vidljivo. Batali, najiskreniji savet, pre nego sto je posaljes u vecna lovista.

kartica je prodata. imao sam dve verzije,agp i pci exp. nije htela ni jedna,ne overklokuju se.

Nazad
Vrh Dno