Šta je novo?

Radeon Ili G Force???

seal

Slavan
Učlanjen(a)
13.11.2005
Poena
301
Otprilike ste me ubedili koji CPU da pazarim (AMD) e sada mi josh pomozite oko grafichke i napajanja i pushtam vas na miru.

Interesuje me koju od grafichkih da pazarim(DO OKO 200 EVRA):

RX800-TD256E VGA PCI-E 256MB DDR3 ATI Radeon X800, Dual DVI, TV-out, 256bit

ili neku x800gt ILI

neku GF 6800 GT ili neku drugu ( po ceni slichnu ) 6800-icu????
(MNOGO "ILI" znachi josh uvek u fazi :wall: )
Kako se u celoj prichi uklapa ovde neki GF 6600???

I KOJE NAPAJANJE DA UZMEM DA TA GRAFICHKA IMA PUNA PLUCA???

HVALA UNAPRED NA ODGOVORU!!!!

Poslednja izmena:
6800GT ako imas $$$,komotno 1.5-2 god da si miran(SM3.0,HDR,16pp...)
Moze i neki Ati ali ja bih ono gore uzeo :)

Eto, covek je sve rek'o . . .

Eventualno ako ne zuris mnogo sacekaj da stigne 6800 GS. Meni se to cini zgodnom kupovinom. Bice za 2-3 nedelje i AGP verzija (u belom svetu) ako je verovati INQ.

Bas da vidimo kada ce nasi prodavci da je nabave.

Napajanje LC Power naravno.

Uh zaboravih na napajanje :D
LC6550 naravno :D
Uzeh ga skoro(3700din) i odlicno je(teski OC Newcastla sa jos punim kucistem raznog hw-a)
Poz

audiofreak je napisao(la):
Eventualno ako ne zuris mnogo sacekaj da stigne 6800 GS. Meni se to cini zgodnom kupovinom. Bice za 2-3 nedelje i AGP verzija (u belom svetu) ako je verovati INQ.
Bas da vidimo kada ce nasi prodavci da je nabave.
.
Pa ako AGP verzija 6800GS bude skuplja od 6800GT kao sto je slucaj sa pcie verzijom koja je stigla sada kod nas nisam bas siguran :) ...

Sa druge strane AGP verzije 6800GS kartica ce koristiti 130nm NV40 cip sto znaci da ce biti primeraka kojima se mogu otkljucati jos cetiri pajplajna verovatno pa bi agp verzija kartice predstavljala dobar pazar ako bi se cene kod nas korektno korigovale...
Mislim znam ja da je 6800GS nova kartica ali neki prodavci kod nas jos uvek drze cene 6800ultra kartica na nivou 7800gtx-a... :whip:

Apsolutno se slazem sa Kisom, ako imas malo vise para od trazenog limita onda uzmi 6800GT, u suprotnom definitivno x800GTO. Uglavnom iste komentare ces naci i na stranim forumima za istu ovu tematiku trenutno.

seal je napisao(la):
Jel mozete da mi napishete neke sajtove firmi koje imaju te komponente da bih video tachnu cenu??????

Код нас фирме не ажурирају баш најредовније цене, а и једно је на ценовнику, а друго на лагеру :(

Nazad
Vrh Dno