ako tako gledas onda i moja karta radi kao 3850...mislim, nema smisla, ne mozes ti primetiti u svakom trenutku sta se deswva, pogotovo kad je akcija. 4 screenshota tesko mogu opisati celokupnu situaciju u igri. Ne kazem da tebi to ne radi dobro, ali ako ti imas 55 na tom mestu, 8800 ce imati 60+...Kazem ti, glupa je rasprava, morao bi sad sa nekim da poredis direktno tvoju kartu i recimo 3870 ili 8800gt.
I ne pokazuje takve rezultate samo onaj test sto sam ja okacio vec prakticno jedino anandov test ne pokazuje takve rezultate. Evo ista stvar i sa 9600GT rezultatima. Ceo dan gledam po netu 9600GT i HD3870 jer ne mogu da se odlucim sta da uzmem (isto kostaju). Pregledao sam bar 10 testova i sad gledam anandov i sve je drugacije, a ovi ostali su svi manje vise isti.
Trebalo bi danas posle podne da drugar i ja testiramo paralelno obe karte pa cu valjda onda imati konkretnu sliku. Mislio sam da uzmem 3870 i onda gledam i ne verujem da je 9600GT prakticno svuda brza karta kad se klokne za 50mhz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari