ovo ce pomalo zvucati cudno iz mojih usta, ali sta se cudite? 🙂 i bilo je za ocekivati da ce biti 10% brza u sumanutim rezolucijama od starijeg brata sa 512MB. ok kupovina za ljude sa najmanje 24" ali kapiram da je za one sa manjim monitorom ipak (nepotreban) luxuz 🙂
Lepo,lepo. Medjutim treba obratiti paznju da je Anand nVidia-u testirao sa starim drajverima,izasli su 178.13 u medjuvremenu koji navodno donose solidan boost:
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=175686
BSOD izazvan nv4_disp.dll je za mene bio ne resiv problem dok sam imao 6800GS.Ljudi ne znaju koje su to muke dok se ne sretnu sa tim problemom,cak postoji poseban forum nazvan nv4_disp.proguglajte i necete moci da verujete koliko ljudi ima taj problem.
OK, jedno pitanje, molim odgovor bez zehebancije.
Zašto su neki toliko opsednuti nazivanjem RAM memorije video kartice frame buffer-om?
OK, jedno pitanje, molim odgovor bez zehebancije.
Zašto su neki toliko opsednuti nazivanjem RAM memorije video kartice frame buffer-om?
Pocev od Detonatora 1.88 iz 1999 pa do danas, skoro sve posle 169.09 mi je samo zadavalo glavobolje, WHQL naravno. Jedan od razloga zbog kog sam uvek uzimao nV su drajveri ali sad to pada u vodu. OK, imam 8800GTS ali onda nVidia,please, ne stavlja da podrzavas vise taj prozivod! Inace BSOD se javio u Mass Effectu koji, gle cuda, koristi Physx. U svakom slucaju jedva cekam da se pojavi 4870 1GB kod nas. Ima li neko indikacije koja ce cena da bude? Ja tipujem +50e na cenu 512MB modela.
Sta je to Frame Buffer ?
ako je rezolucija 2560x1600 sa 32bita po pixelu koliko mu onda MB treba za sliku?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari