Šta je novo?

Radeon drajveri

Pitanje za majka-u

Dali ti radi ATI DVD ili MMC,Posto ja ne mogu da ih
instaliram(ne vidi hardvare).
Inace imam ATI 7500(china),
a driveri su 4.13.9008
Pozdrav Misha

Re: Pitanje za majka-u

mmisha je napisao(la):
Dali ti radi ATI DVD ili MMC,Posto ja ne mogu da ih
instaliram(ne vidi hardvare).
Inace imam ATI 7500(china),
a driveri su 4.13.9008
Pozdrav Misha

nazalost nemam pojma posto na driver CD-u koji sam dobio nema tih programa.
nesto sam se dogovorio sa Arahne-om da odem do njega i skinem te programe ali nikako da nadjem vremena...

Za ipina!

Ako je jos uvek isti problem sa ati*mtag.dll fileom, taj infinite loop je problem u komunikaciji sa mem. busem, ustvari ga preopterecuje. Smanji memorijska setovanja na minimum.

lephafta je napisao(la):
Ako je jos uvek isti problem sa ati*mtag.dll fileom, taj infinite loop je problem u komunikaciji sa mem. busem, ustvari ga preopterecuje. Smanji memorijska setovanja na minimum.
:D E svaka ti cast, gde iskopa thread od pre godinu dana !!!

Inace mnogo se ATI drajvera promenilo od tada, ali ovo si izgleda u pravu, i ja sam primetio da ATI (9700PRO u mom slucaju) nikako ne voli podizanje tajminga memorije...

Pre neki dan je poceo da mi se blokira 3DMark i mecku sam rodio dok nisam shvatio da sam slucajno pomerio memoriju sa 2,5 na 2 - cim vratim, ono proradi i obrnuto !

Ustvari prvo sam mislio da mi nije doboljno dobra memorija, ali sad u ovom svetlu, sasvim moguce da je do ATI-ja odnosno mozda do drajvera...
Jeste da imam Samsung DDR400 koji je istini za volju stvarno deklarisan samo na CAS3, ali sa NVidiom je sve sljakalo bez problema na 2...pogotovo sto nista nije overclock-ovano.

Ja koristim poslednje sa rage3d-a (ili sa atitech.com) - ista verzija. 5.36MB (bez CP-a), odlicni su zaista... Najstabilniji ATI drajveri ikad, normalno, u slucaju da imate R300 baziranu karticu, jer se ovi sa R(V)200 i slabijim, dosta zale na rage3d forumu

drapin je napisao(la):
:D E svaka ti cast, gde iskopa thread od pre godinu dana !!!

Nazalost nisam nista kopao...neki dan mi se desila ista stvar, ni 2d nije hteo da se pokrene...

byMaX je napisao(la):
Ja koristim poslednje sa rage3d-a (ili sa atitech.com) - ista verzija. 5.36MB (bez CP-a), odlicni su zaista... Najstabilniji ATI drajveri ikad, normalno, u slucaju da imate R300 baziranu karticu, jer se ovi sa R(V)200 i slabijim, dosta zale na rage3d forumu

Max ti znaci koristis drajvere control-panel-7-81-021218a-007192c-efg.exe.
Da li si probao ove novije: wxp-w2k-radeon-7-81-021218a-007193c.exe

Imas ih i na www.Guru3D.com ali bolje ovaj dir.link (koristi DAP, jer ce naci jos gomilu mirror-a) http://www.maxdownloads.com/~ian/wizzard/wxp-w2k-radeon-7-81-021218a-007193c.exe

Na Guru3D sajtu u sekc. za download mozes videti u cemu je unapredjenje kod ovih novih Cat.3a.

Nazad
Vrh Dno