ICE je napisao(la):E ove drajvere sto ste postavili na glavnoj strani,jel bolje skidati ove zvanicne(beta) ili ove procurele?Ima li razlike?
ipin je napisao(la):Ja sam to uradio pre pola sata ...... 12-13MB na 75 centrali......
i iznenadio sam se 5K/s , to je za ovaj kraj rezultat vredan paznje , nego instalirao sam drajvere i puca sistem.......
Sta raditi......... novije nisam nasao......... ovi su stavljeni pre par dana.....
ipin je napisao(la):DriverOriginalFilename: ati2dvag.dll
DriverProductName: ATI Radeon Family
DriverProductVersion: 6.13.10.6025
byMaX je napisao(la):Znate kako, Anand je pisao da su ti beta drajveri jedino poboljsali rad sa PS i DX8 naslovima (e.g. novi Unreal engine) a da naslovi kao Q3, 3DMark i pogotovo SSam drasticno sporije rade... Instalirajte bre te oficijalne, odlicni su
ipin je napisao(la):Ocistio sam prethodne drajvere.......
Kada stavim Win drajvere 2D posao mi radi perfektno
dok je 3D ocajan........ Sa novim drajverima stvar je obrnuta.....
ipin je napisao(la):Moze pomoc? Sta da radim?
Pardon imam RadeOn-a 32MB DDR koji se tretira kao 7200 kao i do sad!Dynaudio je napisao(la):I ja isto imam problema sa novim BETA drajverima. Kad ih "poteram" prvo instalira media drajvere za sva ona cuda DVD i sl i posle toga predje na dispej drajvere i izbaci mi poruku da prvo podesim karticu na obicnu VGA i da onda probam setup , naravno ja to uradim poteram je kao obicnu i opet ista stvar! U cemu moze biti problem?!? Imam DX 8.1 koji se takodje trazi , ali ovo nece da proguta! Stvar je Radon-u 32mb DDR tj vidi ga kao 7200!
Hvala u napred
majka je napisao(la):citam sve ovo i dize mi se kosa na glavi. izgleda da sam ja imao srece, though...
ja imam KT7 RAID i 7500 [chinese] i nista od gorepomenutih simptoma se ne dogadja mada se win 98se nesto sporije `dize` nego sa ASUS mx400...
instalirani su 4.13.7189 driver-i sa ATi cd-a...
[koristim i 98se i XP]
Bane je napisao(la):'Ajde ovako... Sad kazesh da ti u igrama blokira? Jel' se to deshava i u Windows-u ili samo u igrama? ATI2DVAG.DLL je 2D fajl i nema veze ni sa OGL-om, ni sa DX-om.
Napishi koja je plocha u pitanju (chipset), da li si sigurno instaliroa 4-in-1 drajvere, AGP info iz BIOS-a (1X/2X/4X, drive control)...
Bane
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari