Šta je novo?

Radeon 9600pro problem!!!!!!!!!!!!!!

• Začetnik teme Začetnik teme micens
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
zendraqla je napisao(la):
zaboravio sam da kazem da imam sapphire 9600xt, ne verujem da to neshto znachi ...
poz🙂

pa znaci,GA ume da pravi probleme...

pa znaci,GA ume da pravi probleme...

Sto ovo nisi do sada napomuenuo???

OK, ako sve kartice ovog tipa prave probleme super, znacilo bi da je kartica ispravna, ali ako.....???????
Meni je bitno da saznam da li je kartica ispravna, pa makar nikada ne radila na AGP 8x, ali da znam da se sve ove kartice ponasaju tako! Nije valjda da niko nema bas Gigabyte-ovu karticu????
Tacan naziv ove kartice je GV-R96P128DH.
Ajde, ako neko ima bar prilike da proba ovu karticu, nek javi sta je otkrio!!!!

micens je napisao(la):
Btw koju memoriju imas? Da ti nije ona klokovana ili bar stavljena setovanja koja ne moze da izdrazi pa zato da puca? Stavi bySPD pa probaj onda.

Memorija stoji by SPD!!!!! Tako da nije do toga!!!! Videcu kod coveka koji se ponudio da pomogne, pa javljam sta je bilo!!!!

Pazi meni se isto valjalo kuci, cim pokrenem 3ds Max ili bilo koju 3d aplikaciju ili igricu krene malo i zaglavi se masina ili se resetuje. To je zato sto sam ja cackao po registry bazi i napravio katastrofu. A da takodje kad otvorim 3dmark 2001 i podesavanje za rezoluciju i triple buffer itd. pise mi samo softverski rendering. Nista od T&L hardvare, ako je to onda preinstaliraj sistem i sve ce biti ok. ctp;

pa ja sam imao istu,pa sam je zamenio za jednu koju sam isprobao,i sve radi kako valja....
probao sam i BBA 9600pro tu nikada nisam imao nikakav problem,club3d takodje nije meni pravio probleme ali je on bio kod mene samo na dan tako da ne mogu da tvrdim da ne bi posle nekog vremena poceo...
iskreno samo sam za GA znao da poneka ume da pravi probleme,ali to je jedna od 20 komada...
idi i reklamiraj kartu,samo sledeca koju uzmes trazi da je isprobas...

pa ja sam imao istu,pa sam je zamenio za jednu koju sam isprobao,i sve radi kako valja....
probao sam i BBA 9600pro tu nikada nisam imao nikakav problem,club3d takodje nije meni pravio probleme ali je on bio kod mene samo na dan tako da ne mogu da tvrdim da ne bi posle nekog vremena poceo...
iskreno samo sam za GA znao da poneka ume da pravi probleme,ali to je jedna od 20 komada...
idi i reklamiraj kartu,samo sledeca koju uzmes trazi da je isprobas...

I ja bas da ubodem tu jednu od 20 🙁
Probao sam danas na vise masina i isto 🙁 Posle izvesnog vremena pukne! Te sam resio da je reklamiram!
Dogovorio sam se sa covekom da je vratim, i da mi vrati novac, pa koju bi mi ti predlozio da uzmem (mislim koju firmu)????

koliko para mislish da dash ???

micens Built by ATi 9600pro :mrgreen:

Ja takodje imam jedan problem a to je da je kartica navodno R9600Pro made by Ati a u Device Mannageru mi pise Radeon 9600 Series, a isto to i kaze 3dMark 2003, a rezultat je oko 3500 (3400 i nesto)., naravno po defaultu, pa me interesuje da ovo sto ja imam nije obican R9600?

E da sto se rezultata tice imam takodje XP1700+@2000 (166x12), samo sto je ploca MSI Delta - L, 2x Kingston 333MHz

dobro pise u device menageru...
to je Ok skor za neklokovanu kartu...

A zasto onda ovom decku u 3d mark-u 2003 pise Gigabyte 9600Pro a meni nepise pro nego samo 9600 Series

A zasto onda ovom decku u 3d mark-u 2003 pise Gigabyte 9600Pro a meni nepise pro nego samo 9600 Series
Ma cuti, bolje da ti pise tako, pa bar radi kako treba, nego meni 🙂
Meni pise jer u Catalit-ima ima ime bas za nju i jos neke, a sve ostale pise 9600 Series (sto bi na Srpskom znacilo sve kartice iz serije 9600, bilo koje)!

micens Built by ATi 9600pro

Za ovo imas na PP, ali razmisljam se jako, mnogo bre "suski" 😱

koliko para mislish da dash ???

Najradije, tu oko 160 evrica!

pa za tu lovu mozesh da kupish novog sapphire-a (pro)!
poz🙂

Ja sam za ovog mog 9600Pro dao GF4MX440 i jos 105E

_/Neo\_ je napisao(la):

pa njemu pise tacna oznaka jer je powered by ATi :mrgreen:

proveri klok karte da smiris savest 😀

E da jos jedno pitanje sa kojim programom mogu da klockujem Radeona

zendraqla je napisao(la):
pa za tu lovu mozesh da kupish novog sapphire-a (pro)!
poz🙂

da ali Sapphire ne pravi vise karte za ATi,mislim pravi ali samo all-in-wonder modele :mrgreen:

a vidi cenu---->U.S.CENE

_/Neo\_ je napisao(la):
E da jos jedno pitanje sa kojim programom mogu da klockujem Radeona

rage3d( www.rage3d.com)
rivatuner (na pretrazivac pa trazi :mrgreen: )
radeonator...

meni najlepsi rage3d

E hvala ti sad cu da ga skinem pa da vidim sta moze tako da uradi, ja se nadam da ce doci do nekih 3750 poena u 2003-ci

E ljudi hvala na ponudama u PP, ali ne mogu sada bas najsvezije da razmisljam sta mi je najbolje, pa kasno je 1:06 ujutro! Ako sta resim od tih ponuda javljam u toku sutrasnjeg dana!!!!! J****a ne mogu ranije da javim!!!!!

_/Neo\_ je napisao(la):
E hvala ti sad cu da ga skinem pa da vidim sta moze tako da uradi, ja se nadam da ce doci do nekih 3750 poena u 2003-ci

mozda budes imao srece sa dobrim primerkom karte i doguras do 4000...

Evo nagurao sam 3801 poen na 450/350

Do koliko bih mogao da teram GPU/DDR? Sta mi predlazete...

sa bba mozes garant do 520\365 savrseno stabilno...
a verovatno i vise...

a sta ti dodje to bba?

built by ATi = bba ...
poz🙂

Marti Misterija je napisao(la):
Built By Ati - Napravljeno od strane Ati-ja u mom bednom prevodu :d

a sta fali tom prevodu---> nista cheers

karica jeste bbai trenutno je drzin na 500/365, i imam 4048 poJena, vise mi netreba, mada netreba mi ni tih 400 ali cisto eto.....

ajde ako ima neki mail program za klokovanje ati-jevih kartica na netu neka mi neko ostavi link ...
poz🙂

Nazad
Vrh Dno