Šta je novo?

Radeon 9600Pro best performance????

meaculpa je napisao(la):
...
P.S. Saphire 9600 non pro 3dmark2003=3368, a 3dmark2001=11249 na slicnom compu.
Ovo mi bas nije jasno. Ovo bi trebalo da budu rezultati pro kartice.
Ako si je overklokovao, a jesi, onda napisi da se ne bi stvorila lazna slika o 9600 non pro.

ssteva je napisao(la):
...

Ovo mi bas nije jasno. Ovo bi trebalo da budu rezultati pro kartice.
Ako si je overklokovao, a jesi, onda napisi da se ne bi stvorila lazna slika o 9600 non pro.
Pa naravno da je oc, napisao sam da je non pro, ali sa cat. 3.4 se prijavljuje kao pro verzija i kloknuta je na core=432mhz i mem=272mhz.
Poz.
P.S. Evo cooling modovane karte na slici:

ajvonn je napisao(la):
Marti!
Po tebi koja je bolja kartica radeon 9600PRO ili GeForce FX 5600 256MB Ultimate
[Golden Limited] 325/600MHz 8x16Mx16 ¡V3.3ns Samsung, Inace Prolink!
Hvala!
Licno mislim da je 9600Pro bolju izbor, pre svega zbog naslova koji ce da dolaze u buducnosti a sa kojima ce nV da ima poprilicnih problema usled nedosledno postovane DX9 specifikacije. Takodje ako koristis AA i AF izbor je takodje na ATi-ju. Znam reci ce neki dezurni dusebriznici kako se na 9600Pro ne treba preterivati sa istim zezalicama ali da ti kazem da iz mog iskustva sve DX8 i nize moze bez problema da se vozi na 4xAA i 8xAF u 1024. Sto se tice DX9 naslova tu se bez problema ide sa 2xAA i 8xAF u 1024 (mada mozes i da spustis na 800x600) U svakom slucaju razlika u odnosu na nV po tom pitanju je velika a i video je primetno bolji. Onih 256mb memorije su tu samo za ukras, odnosno izbijanje para iz dzepa, jer se ne mogu iskoristiti na doticnoj kartici.
Pozdrav (D)

Hvala care!

Jos jedno pitanjce. Da li kod nas ima Ati 9600 pro Vivo?

p.s. Prolink kartica najvise me je privukla zbog Vivo a mora se i na igranje misliti 😛

cheers

Mislim da 9600Pro VIVO jos nije stigla... uostalom to ce ti bolje odgovoriti nasi dealeri! 😉

Nazad
Vrh Dno