Šta je novo?

radeon 9600 pro problem

masnikosa

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2005
Poena
319
ajde ako neko ima sugestije kako da upalim tv na izlazu ove kartice.powercolor je u pitanju.nece da radi i monitor i tv.ako u katalist kontrol centru prevucem tv gore pored monitora izbaci mi swap i kada stisnem swap pojavi se ok slika na tvu ali na monitoru nestane.

Mislim da bi ovo trebalo da resi problem.Pronadji opciju Overlay pa onda odi na Theater mode options i ukljuci Theater mode, Apply i to je to imas sliku i na tv-u i na monitoru.

Proradilo je kada sam monitor prikljucio na obican prikljucak a ne na dvi. Inace imao sam 6600 le i juce je spalio,malo sam preterao sa klokom memorije pa sam danas nabavio ovaj 9600 pro nov za 50 eura i performanse su mi iste u igrama ,gpu radi na 450 a memorija na 600 kao i na 6600 le sto sam imao samo sto nema vertex 3.0.Samo hocu da kazem da ati ima puno bolju sliku na tv-out od nvidie,boje su zivlje i lepsa je slika neuporedivo sto mi je bitno jer mi klinci gledaju crtane kojih imam mali milion na ompu.

aj da ne otvaram novi tred,kako da uradim clone mod tako da i na tv-u imam sto imam i na monitoru na doticnoj karti.Ovako kako je sad samo mi slika desktopa bez ikonica na tv-u tek kad pokrenem film onda se menja na tv-u tj. poazuje film.

Nazad
Vrh Dno