Šta je novo?

Radeon 9550

A

ACR

Guest
Zdravo,

treba da kupim BILO KAKVU grafičku karticu pre PDV-a, samo da je dobra... Čitao sam ove 9550 vs 9600 thread-ove i shvatam da je generalno mišljenje da 9600 ne vredi tih para (koje ubr i nemam). Znači ostaje 9550. Međutim vidim po NETu da cene variraju, oko 65-70 za ASUS Gamers edition, ali ume da se popne i do 80? Najbitnije mi je da ne budu SE ili tako nesto (ako postoji), nego najbolji moguci 9550, koji je taj i koju cenu treba da ocekajem za njega? Moze i gde da ga nadjem, na PM :)

Alternativno: mogu i malcice vise para da potrosim (recimo, do 90), ima li neka bolja kartica - ne mora ATI - koja onda mozda ulazi u obzir? Verovatno ne, ali ajd' da probam....

Pa ove varijante za 65 se prodaju na crno, a ove od 80 na belo jer je to cena sa porezom.
I taj Asus 9550GE jeste best buy za te pare.

Asus9550/TD - uzeo, probao, zadovoljan, 62.8 eura

Btw, roba je povuchena zbog PDV.

Asus 9550 obican je SE, nemoj da se zeznete... full mora da ima GE sufiks...

A shta fali ABIT-u ? on je oko 60-65 eura....i ima 3.6ns memoriju....Klokuje se ko poludeo 450/270 < moj primerak>

Voodoo_NBGD je napisao(la):
Asus 9550 obican je SE, nemoj da se zeznete... full mora da ima GE sufiks...

To samo vazi za Asus...
tek sam sad video da si i napisao Asus, :wall:

Poslednja izmena:
Ja sam upravo kupio asus 9550 GE odlicna je kartica za 68 eur kojih sam platio!!!

Eto sad znas kako su oni bili "hepi" pre godinu dana kad su je imali :D

Poslednja izmena:
Hehe e ovo se zove dizanje thread-a from the d...

shto ovo volim da vidim kad chova ne vidi datum poslednjeg posta heheh i ja sam jednom neki post chitao i ono iznerviran odgovorim i posle pogledam i pochnem da se smejem.

Jos ako ima jos i "I" onda je ludacki brza,salu na stranu D zaci DVI prikljucak za LCD monitore ,a T znaci TV-out

Vrh Dno