mega023
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2004
- Poena
- 304
Uzeo sam pre neki dan ABIT ATI Radeon 9550 karticu, jer mi je prethodna nVidia MX440 pravila neke sare na novom TFT monitoru (verovatno jer ima skoro 3 godine :smash: )
Instalirao sam te drajvere sto sam na CD-u u kutiji uz karticu.
Posto nemam bas mnogo iskustva sa ATI-jem a i vise sam u vodama software-a u poslednje vreme, zanima me koje drajvere da stavim. Nesto sam cuo da instaliram ove SoftModed Catalyst Drivers, a video sam i neki tutorial za overclocking (kartica mi ima istu memoriju kao na slici na toj strani...) pa me zanima koliko je to pametno i da li cu dobiti nesto instalacijom drugih drjavera ili clockom kartice.
Odmah da kazem da se ne igram mnogo.
Uglavnom programiram :type: i jednom u 7 dana kompresujem neki video,
ali zato nisam ugasio comp od nove godine (radi 24/7).
E da i u vezi Ati Tool-a da li da probam da budzim core i memory ili samo jedno ili nista? 🙂
unapred hvala svima
Instalirao sam te drajvere sto sam na CD-u u kutiji uz karticu.
Posto nemam bas mnogo iskustva sa ATI-jem a i vise sam u vodama software-a u poslednje vreme, zanima me koje drajvere da stavim. Nesto sam cuo da instaliram ove SoftModed Catalyst Drivers, a video sam i neki tutorial za overclocking (kartica mi ima istu memoriju kao na slici na toj strani...) pa me zanima koliko je to pametno i da li cu dobiti nesto instalacijom drugih drjavera ili clockom kartice.
Odmah da kazem da se ne igram mnogo.
Uglavnom programiram :type: i jednom u 7 dana kompresujem neki video,
ali zato nisam ugasio comp od nove godine (radi 24/7).
E da i u vezi Ati Tool-a da li da probam da budzim core i memory ili samo jedno ili nista? 🙂
unapred hvala svima
Poslednja izmena: