Šta je novo?

Radeon 9200

RemblCrein

Čuven
Učlanjen(a)
04.03.2003
Poena
609
Gde mogu skinuti nove drajvere za Radeon 9200 ???
Ako uopste ima drajvera za ovu graficku !!!
Igrica FarCry mi koci pa mi je jako sumljivo, da nije do graficke ???
Kompjuter sam kupio pre 2 meseca tako da imam bas jaku masinu !!!

Neces se ti 'leba najesti, ovaj FarCry-a naigrati 😀, sa tom grafickom ni na P4 na 4GHz!

p.s. Menjaj to sto pre!

RemblCrein je napisao(la):
Gde mogu skinuti nove drajvere za Radeon 9200 ???
Ako uopste ima drajvera za ovu graficku !!!
Igrica FarCry mi koci pa mi je jako sumljivo, da nije do graficke ???
Kompjuter sam kupio pre 2 meseca tako da imam bas jaku masinu !!!

Hehe more i meni je to nesto sumnjivo........mozda sto je masina mnogo jaka.......mada opet.........ko to zna.....?????? :trust:

Ja, licno, ne zezam uopste!

Jednostavno, ta graficka je krs (za igre), i samo to dajem coveku do znanja!
Nisam mislio nista lose, jednostavno treba/mora da zna da danas jaku masinu (napominjem opet: za igre) ne cini vise samo jak procesor i puno memorije, vec je neophodna i mocna graficka kartica.

Delija je napisao(la):
Ja, licno, ne zezam uopste!

Jednostavno, ta graficka je krs (za igre), i samo to dajem coveku do znanja!
Nisam mislio nista lose, jednostavno treba/mora da zna da danas jaku masinu (napominjem opet: za igre) ne cini vise samo jak procesor i puno memorije, vec je neophodna i mocna graficka kartica.
Slazem se sa tobom, mada treba pomoci i ljudima koji nisu u mogucnosti da kupe bolju. Dakle treba mu reci da skine najnovije drajvere, podesi rezoluciju na 800x600x32 bit, da stavi medium detalje i naravno instalira zakrpu za FarCry na verziju 1.1, pa ako to ne resava coveku posao, onda mu predloziti da proda istu i kupi neku brzu.

Instaliraj najnovije drivere ,posle toga otvori Far Cry Configuration Tool i na Video options(advanced) sve stavi na medium a Lighting Quality na Low eventyalno i Shadow Quality na Low i trebalo bi da ide znatno bolje ,pod uslovom da imas bar 512 MB RAM-a (najbolje bi islo sa 1GB RAM-a)...

pa valjda onaj ko ima r9200 zna i sam da treba da se igra u 800x600 medium detaljima...

Ma igrivo je u 800x600 sa r9200, 512 rama i 2GHz procesorom...

Da ste vi zivi i zdravi, sa 9200 128bit, je igriv Far Cry u 800x600 sa mid detaljima i 256MB i XP 2000+

Kako stoji stvar sa XP o/c na 2400MHz, 512Mb i Ti4200 na 307/621MHz?
Koja podesavanja su optimum?

Pitam iz razloga da li uopste vredi da ga nabavljam dok ne uzmem jacu graficku!

Delija je napisao(la):
Kako stoji stvar sa XP o/c na 2400MHz, 512Mb i Ti4200 na 307/621MHz?
Koja podesavanja su optimum?

Pitam iz razloga da li uopste vredi da ga nabavljam dok ne uzmem jacu graficku!

Moci ces da igras sa svim detaljima na maksimumu u 1024x768. Jedino sto ce povremeno malo da secne zbog 512MB RAM-a, ali ako smanjis Lighting efekte sa maksimuma na mid nema uopste seckanja. Kartica ti je dx8 a zahtevnost igre, kada je sve na max, je manja u dx8 modu nego u dx9 pa ce odlicno da radi na tvojoj masini. Obavezno instaliraj patch 1.1 i koristi novije (56.xx) drajvere.

Hvala, kolega! 😉

Nazad
Vrh Dno