Šta je novo?

Radeon 9000 vise modela

Mali HoBiT je napisao(la):
ajd sada ponovo inst. WIn. pa opet inst. drajver,pa ako i onda nece stavi BBA 3.0

Da ponovo instaliram Windows zbog 3D Marka?!!?
Pa znas li ti koliko je to posla?

jazza je napisao(la):
Super samo kada bi mi neko rekao kako da overclockujem kartu na 315/315 imao bih i 12000 u 3DMark-u, ali je to malo nemoguce, jer retko koja karta dogura dotle. Ufff ja zaboravio da ja imam 8500 LE 299/315 i kucanje u zid....:D

R9000pro,skoro svaki moze da se klokuje na tih 315/315

JOBAH je napisao(la):
Da ponovo instaliram Windows zbog 3D Marka?!!?
Pa znas li ti koliko je to posla?

probaj neke DX igre,pa ako neka ne bude htela da radi imas jos jedan razlog vise za ponovnu instalaciju:beat:

Za sada sve sljaka... reinstalacija je zadnje resenje.. pre bih ceo registry naucio napamet (D)

Zar bi trebalo da bude problema sa DX9.0?

Da radi naravno sto sta se desava kod tebe...

JOBAH je napisao(la):
Za sada sve sljaka... reinstalacija je zadnje resenje.. pre bih ceo registry naucio napamet (D)

Zar bi trebalo da bude problema sa DX9.0?

nope.

alokiN je napisao(la):
Moj dx je 8.1b, PBA catalyst 2.5

memorija na radetu je Hynix 217A i na koju foru da saznam koje je brzine 4 ns ili vec koliko?

3dmark potrazi na www.guru3d.com

adj pa javi kakav ti je skor bas me interesuje :)

Zao mi je druze ali cu morati da te razocaram.
Onaj obecani bench necu moci da uradim ... prost je razlog - nemam vise 9000-ku kod sebe... doplatio sam za 9500 PRO :D

Nema frke i ja kontam da uzmem 8500 le ili 9000 pro! Nego jel taj tvoj PRO kojim slucajem sapphire?

alokiN je napisao(la):
Nema frke i ja kontam da uzmem 8500 le ili 9000 pro! Nego jel taj tvoj PRO kojim slucajem sapphire?

Gigabyte 9500 sa 64MB RAMa sa 4 pajpa je nema 8 (kao pro)

Nazad
Vrh Dno