JOBAH je napisao(la):Hmmm... interesantno... ja cim kupim nesto od HW odmah fleshujem tako da mi to ne bi bio problem
Imas li neki URL sa vise informacija na ovu temu?
JOBAH je napisao(la):Bane, posto znam da si i ti ATi freak, sta bi uzeo kao sledeci logican upgrade sa 128 RagePro Fury ViVo sa najboljim odnosom cena performanse? Posto je ATi ovde relativno skup, razmisljao sam da mi karticu donese drugar iz USA. Sta ti trenutno koristis?
Na www.buy.com imas ATI Radeon 8500LE 128MB Retail za 124US$ + tax. Uz to dobijes neki glupi dzojstik za istu cenu. Shipping je dzabe. Meni stize za nekih 7-8 dana pa cu znati vredi li i da li radi TV Out na nasim TV-ima.JOBAH je napisao(la):Mnogo mi je 0-130 za powered karticu i to jos 8500LE... nasao sam ATi 8500DV Built by ATI za 162... jedino sto je NTSC![]()
notax je napisao(la):Neka ti donese Hercules 3D Prophet 8500LE. Ta kartica ima standardno i NTSC, PAL i ostale TV standarde, koji mogu da se izaberu iz propertisa.
U USA kosta 120-130$, i kada se nameste poslednji drajveri i twikuje se, ne zaostaje vise od 2-3 % za build by ATI u 3D, a i 2D je vrlo blizu ATI-ja. U igramaa je negde kao GF3 ti200.
JOBAH je napisao(la):ByMAX posto vidim da si covek koji se razume u problematiku, daj mi savet koju grafiicku da mi donese drugar iz USA? Ja licno preferiram da to bude neki ATi Built ili powered... Razmisljam o 8500dv ne znam kakvi su ovi 9xxx... Samo problem je sto hocu da TVout radi za PAL... TV tuner mi nije nophodan mada bi ga platio ako ga nadjem u PAL varijanti.
Bane je napisao(la):Jednom rechju, nemoguce je tjuner na ATi AiW karticama menjati iz NTSC u PAL/SECAM varijantu ili obratno. Ko god se razume malo u TV tehniku, shvatice o chemu se radi.
Bane
Dandy je napisao(la):Jedini problem na koji sam do sada naisao je to sto sam izgleda posle operacije zamene Voodoo5 sa njim ostao sa disejblovanim fast write-om na AGP-u sto mi u nekim situacijama dosta obara performanse u 3D-u. Ako neko ima ideju kako to da ponovo ukljucim ne bilo mu tesko da mi ukaze na resenje, a da ne bude ponovna instalacija windowsa...
Igracu se jos sa kartom pa cu javiti utiske![]()
byMaX je napisao(la):Ma to je sve kul, ali mi nije jasno zasto se uvek potpisujes..?
![]()
Iz navike, ili....?
Dandy je napisao(la):Grebovanje u full pal radi bez problema, samo naravno treba dosta prostora na disku za to.
Dandy je napisao(la):Grebovanje u full pal radi bez problema, samo naravno treba dosta prostora na disku za to.
Da, sve radi u PAL-u. Kartica je donesena iz Singapura, izasla me je 390 Evra.JOBAH je napisao(la):Dandy, da li to znaci da ti i TV out i TV Tuner rade u PAL rezimu?!? GDe si kupio i posto si platio karticu?
Mislio sam na full PAL bez kompresije, onda na 1 minut ode preko 1GB. Naravno da nemam nameru stalno tako da radim grebovanje, tek treba da nadjem odgovarajuci odnos kvalitet/velicina koji cu koristiti svakodnevno.Bane je napisao(la):Kako zauzima puno prostora? MP2/4MBs je sasvim dovoljno za kvalitetan PAL, a tako ti jedan sat zauzima oko 1GB.
Dandy je napisao(la):Mislio sam na full PAL bez kompresije, onda na 1 minut ode preko 1GB. Naravno da nemam nameru stalno tako da radim grebovanje, tek treba da nadjem odgovarajuci odnos kvalitet/velicina koji cu koristiti svakodnevno.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari