apostol7 je napisao(la):Dali navedena kartica radi na Bx plocama??Razmisljam da uzmem Club3D radeon 8500.Radim u maxu pa pitam kako se u njemu snalazi,dali da uzmem radeon ili da sacekam GF4 4200??
:whip
? koju si Ati karticu probao ?MAD_MUzzY je napisao(la):Pazi ako se bavs 3d-om Ati u OGL okruzejnu stvarno nema sta da trazi. Kao tvoj "kolega"to mogu da ti potvrdim. Rade je igracka ... nazalost. PLus kad stavis MAXtreme drivere ... Sacekaj 4200. Moja topla preporuka.
POz.
MAD_MUzzY je napisao(la):Pazi ako se bavs 3d-om Ati u OGL okruzejnu stvarno nema sta da trazi. QUOTE]
Da li si ti svestan svoje nesvesti? Pa ATI apsolutno VLADA u OpenGL-u, kako igračkom tako i profesionalnom. Lightwave sa Radeon-om prosto leti, a GF2 GTS mu nije ni do kolena.
MAD_MUzzY je napisao(la):Probo i 7500 i 8500 ... toliko su neoptimizovani da je to strasno ... desavalo se da su rezulatati losiji od gf2mx qudroR-a koje mi je svojevremeno Ji4tze dao dok smo testirali gf3. Nisu totalni promasaj, ali ja svoj posao i rad u OGL-u nikad ne bih poverio ATi-jevim igrackama, osim mozda Fire GL seriji.
MAD_MUzzY je napisao(la):Probo i 7500 i 8500 ... toliko su neoptimizovani da je to strasno ... desavalo se da su rezulatati losiji od gf2mx qudroR-a koje mi je svojevremeno Ji4tze dao dok smo testirali gf3. Nisu totalni promasaj, ali ja svoj posao i rad u OGL-u nikad ne bih poverio ATi-jevim igrackama, osim mozda Fire GL seriji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari