apostol7 je napisao(la):Dali navedena kartica radi na Bx plocama??Razmisljam da uzmem Club3D radeon 8500.Radim u maxu pa pitam kako se u njemu snalazi,dali da uzmem radeon ili da sacekam GF4 4200??
:whip
? koju si Ati karticu probao ?MAD_MUzzY je napisao(la):Pazi ako se bavs 3d-om Ati u OGL okruzejnu stvarno nema sta da trazi. Kao tvoj "kolega" 😀 to mogu da ti potvrdim. Rade je igracka ... nazalost. PLus kad stavis MAXtreme drivere ... Sacekaj 4200. Moja topla preporuka.
POz.
MAD_MUzzY je napisao(la):Pazi ako se bavs 3d-om Ati u OGL okruzejnu stvarno nema sta da trazi. QUOTE]
Da li si ti svestan svoje nesvesti? Pa ATI apsolutno VLADA u OpenGL-u, kako igračkom tako i profesionalnom. Lightwave sa Radeon-om prosto leti, a GF2 GTS mu nije ni do kolena.
MAD_MUzzY je napisao(la):Probo i 7500 i 8500 ... toliko su neoptimizovani da je to strasno ... desavalo se da su rezulatati losiji od gf2mx qudroR-a koje mi je svojevremeno Ji4tze dao dok smo testirali gf3. Nisu totalni promasaj, ali ja svoj posao i rad u OGL-u nikad ne bih poverio ATi-jevim igrackama, osim mozda Fire GL seriji.
MAD_MUzzY je napisao(la):Probo i 7500 i 8500 ... toliko su neoptimizovani da je to strasno ... desavalo se da su rezulatati losiji od gf2mx qudroR-a koje mi je svojevremeno Ji4tze dao dok smo testirali gf3. Nisu totalni promasaj, ali ja svoj posao i rad u OGL-u nikad ne bih poverio ATi-jevim igrackama, osim mozda Fire GL seriji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari