- Učlanjen(a)
- 19.10.2007
- Poena
- 229
ok, prokleti itsvet.com nema ni jednu jedinu 3800 seriju, ni kod jednog prodavca (pa se zapita chovek vredi li takav sajt na tako loshem refresh-u cena), a ja kao ponosni vlasnik spajder matichne (K9A2 Platinum MSI) nikako da nadjem valjane informacije o kupovini, pa sobzirom da su ljudi davili za 8600GT kao shto ce i za ovo, bicu tolko drzak da pitam -
AMD/ATI navodi sledece firme kao saradnike u proizvodnji 3850 -
e sad - Palit kolko sam ja chitao, ima svoj 3850, pa mi nije jasno zashto ga ATI ne stavlja kao zvanichnog saradnika, jer bi valjda morali da imaju licencu ??!? anyway, ako bi mogao da dobijem info -
koja od ovih se pokazala na testovima kao najbolja, kakve su sve silent verzije, i koja ima najbolji OC potencijal ? i najvaznije - Gde u BG da ih pazarim ??
AMD/ATI navodi sledece firme kao saradnike u proizvodnji 3850 -
ATI
(najverovatnije cena izuva, i nece ga kod nas biti)
ASUS
CLUB3D
(oni su valjda kinezi ?)
DIAMOND Multimedia
(nikad chuo za firmu)
GiGABYTE
HIS
GeCUBE
MSI
POWERCOLOR
SAPPHIRE

(najverovatnije cena izuva, i nece ga kod nas biti)
ASUS

CLUB3D

(oni su valjda kinezi ?)
DIAMOND Multimedia

(nikad chuo za firmu)
GiGABYTE

HIS

GeCUBE

MSI

POWERCOLOR

SAPPHIRE

e sad - Palit kolko sam ja chitao, ima svoj 3850, pa mi nije jasno zashto ga ATI ne stavlja kao zvanichnog saradnika, jer bi valjda morali da imaju licencu ??!? anyway, ako bi mogao da dobijem info -
koja od ovih se pokazala na testovima kao najbolja, kakve su sve silent verzije, i koja ima najbolji OC potencijal ? i najvaznije - Gde u BG da ih pazarim ??
Poslednja izmena: