Šta je novo?

Rad Light

• Začetnik teme Začetnik teme smile
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

smile

Čuven
Učlanjen(a)
30.09.2000
Poena
619
Zasto mi slika pod red lajtom vuce na zeleno (kao da ne moze da prikaze crvenu boju) - pod XP-om.

Re: Red Light

smile je napisao(la):
Zasto mi slika pod red lajtom vuce na zeleno (kao da ne moze da prikaze crvenu boju) - pod XP-om.

Suprotnosti se privlache - red lajt voli green kolor 😀

Drunk Devil je napisao(la):
...

Suprotnosti se privlache - red lajt voli green kolor 😀

Nije red vac Rad Light

Ne mora obavezno ffdshow, kod mene je recimo kombinacija (XP) codec + XviD + AC3.
Da li ti vuce na zeleno samo RadLight? Ako i posle reinstalacije (i njega) bude tako jednostavno probaj jos nesto ako ti padne na pamet i uzmi drugi player (Crystal, BS...).

Drunk Devil je napisao(la):
...
Idi... ali to si trebao napomenuti onom ko je zapocheo thread 😀
Pa decko je lepo u naslovu thread-a stavio "Rad Light", a posle je koristio slobodan prevod Red Lajt 🙂
U krajnjem slucaju, raspravljate se oko gluposti...

Crni je napisao(la):
Pa decko je lepo u naslovu thread-a stavio "Rad Light", a posle je koristio slobodan prevod Red Lajt 🙂
jes da su gluposti, al' bilo je red, pa sam prepravio u rad... 😉😀

Crni je napisao(la):
...

Za nas, sa istančanim osećajem za gramatiku, ovo su veoma bitne stvari! 😱

Izgleda da malo ljudi zna za media player classic...to je modifikovani Mplayer 6.4....zauzima 300kb, ne treba mu nikakva instalacija, pushta DVD, najstabilniji od svih playera, ima sve shto imaju i drugi playeri + vizuelno najlepshe i najchitljivije titlove...

moze da se skine sa dvd.box.sk...

smile je napisao(la):

i meni se isto desava kad pustim xvid filmove u bilo kom plejeru. Znam da je u pitanju kombinacija xvid kodeka sa jos nekim koji se nevole bas najbolje, ali nikako da provalim koji mu kodek smeta. Moguce da je ffdshow. Nema veze sa plejerom, to je sigurno

Nazad
Vrh Dno