opet je poceo,probacu windows 7,imam sad trenutno neku desetku lite da se ne apdejtuje nom stop.uzeo sam sada i graficku r9 280x samo da vidim da li ce da se gasi zbog napajanja,napajanje je bruka hladno ko led na maks u igrama nema da zastuca komp klinac sav srecan,a i ja,ali kada hocu da mu ubacim neku igru koja zauzima oko 100gb ona se ubacuje do nekih 25% i tu zamrzne sve,nece ni dugme za gasenje samo restart ili na prekidac.
testirao sam ram komp kaze sve uredu
probao sam obe,a i zasebno jednu pa drugu.
skidao sam neki programi za testiranje i tu sve uredu
E sad ono zanimljivo kad testiram procesor svaki program kokazuje razlicito,ali procesor gori 82 stepana,na skoro pola kilograma hladnjaka i 12cm kulera,uzmem zamenim pastu sve lepo pogledam da li lezi,sve uredu.probam kad ono opet isto 82,uzmem pa ga pazljivo otvorim(procesor onaj lim )pasta suva i tu stavim novu pastu sve vratim opet 82(mislim u testovima ovako je oko 40)
i temperatura mu ne skace postepeno nego odjednom,posto je hladnjak veliki moze prstima da se dodiruje skoro sve i sve je mlako skoro pa hladno,ali on i dalje pokazuje 82.verovatno je procesor za bacanje u pitanju je i5 3570 nije k verzija ovaj je zakljucan.i u nekim testovima pise ovaj procesor je napravljen za probu da nije puna verzija ,sad izgleda da mi neko uvalio corak.to je ono kad oces jeftinije da prodjes
opet je poceo,probacu windows 7,imam sad trenutno neku desetku lite da se ne apdejtuje nom stop.uzeo sam sada i graficku r9 280x samo da vidim da li ce da se gasi zbog napajanja,napajanje je bruka hladno ko led na maks u igrama nema da zastuca komp klinac sav srecan,a i ja,ali kada hocu da mu ubacim neku igru koja zauzima oko 100gb ona se ubacuje do nekih 25% i tu zamrzne sve,nece ni dugme za gasenje samo restart ili na prekidac.
testirao sam ram komp kaze sve uredu
probao sam obe,a i zasebno jednu pa drugu.
skidao sam neki programi za testiranje i tu sve uredu
E sad ono zanimljivo kad testiram procesor svaki program kokazuje razlicito,ali procesor gori 82 stepana,na skoro pola kilograma hladnjaka i 12cm kulera,uzmem zamenim pastu sve lepo pogledam da li lezi,sve uredu.probam kad ono opet isto 82,uzmem pa ga pazljivo otvorim(procesor onaj lim )pasta suva i tu stavim novu pastu sve vratim opet 82(mislim u testovima ovako je oko 40)
i temperatura mu ne skace postepeno nego odjednom,posto je hladnjak veliki moze prstima da se dodiruje skoro sve i sve je mlako skoro pa hladno,ali on i dalje pokazuje 82.verovatno je procesor za bacanje u pitanju je i5 3570 nije k verzija ovaj je zakljucan.i u nekim testovima pise ovaj procesor je napravljen za probu da nije puna verzija ,sad izgleda da mi neko uvalio corak.to je ono kad oces jeftinije da prodje.
javicu kad resim problem probacu drugi procesor,i ostaje ploca mada mi se bas ne menja,nikad nije overklokovano na njoj bio je i3 2120,a i na forumu citam neko predlaze ram da sa obe strane ima cipove,ja sam probao nekoliko ali imaju samo sa jedne strane cipove