Šta je novo?

racunar se restartuje

zotovic

Slavan
Učlanjen(a)
26.10.2007
Poena
309
kada pustim racunar da reze dvd posle 2 min se restartuje... posle normalno podigne windows i sve normalno funkcionise dok opet ne pustim da rezem. Zna li neko sta je uzrok, sta da uradim?
Hvala

Meni se slicno desavalo dok mi definitivno nije riknulo kinesko napajanje.Prvo pokusaj da promenis napajanje.

1. start / control panel / administrative tools / event viewer -> pa potrazi greske..

2. start / control panel / system / advanced / startup & recovery (settings) -> pa iskljuci opciju "automatic restart".. pa probas opet da režeš, nebi li vidio BSOD :D

i u svakom slucaju poslusaj animana :type:

Poslednja izmena:
Ukljuci DMA na ide uredjajima.
pozdrav.

imam slican problem.. i nisam uspio da ga rijesim.. komp se resetuje (par puta nedeljno, do najvise 1-2 puta dnevno).. nebitno da li se na njemu nesto radi ili ne.. jednostavno "down".. vremenom su se sve kom (skoro) u kompu promijenile, sem maticne i napajanja.. sada planiram da promijenim napajanje da vidim da li ce to da rijesi problem..

[u sustini, niko nije siguran sta je uzrok tome.. nabrajali su mi sve i svasta kao moguci uzrok.. i stvarno- ima milion mogucih uzroka zbog kojih se komp resetuje]

Vrh Dno