Šta je novo?

Racunar se restartuje kada ucitava windows

nidzoica

Slavan
Učlanjen(a)
05.09.2005
Poena
304
Ima li neko savet, kada palim komp normalno sve ucita od komponenti, e kada treba da ucita windows on se restartuje. Probao sam da promenim hdd i memoriju opet ista stvar. Znaci kada izbaci onu sliku gde pise windows i ispod onaj loading status odmah se restartuje, pokusao sam i sa reinstalacijom windowsa i opet nista, nece cak ni u safe mod. Zna li mozda neko sta da radim?

Poslednja izmena:
Navedi Konfiguraciju?

AMD 2.0, 256MB rama, grafikanvidia gforce 64mb, 80gb hdd, starija je konfiguracija u pitanju. Nisam siguran koja je ploca.

Moze samo da bude napajanje ili ploca, pozajmi od nekog napajanje pa pokusaj.

Javi sta si uradio.

pozz.,)

probao neki live linux? ako nije memorija, ne znam sta je, mozda reinstalacija pomogne

Nisam linux na ovom kompu, reinstal sam vec radio i nista, to mi je inace calov komp, probacu da skinem sa mog kompa napajanje.

javicu sta bi.

pozz

Da li si probao "Last known good configuration" ili " Safe mode".
Imam blagi utisak da ti je otisao Windows registry.

Probaj repair windows, ali ne u prvom upitu, vec u onom delu gde dobijes prikaz hard diska i njegovih particija.

Ima li neko savet, kada palim komp normalno sve ucita od komponenti, e kada treba da ucita windows on se restartuje. Probao sam da promenim hdd i memoriju opet ista stvar. Znaci kada izbaci onu sliku gde pise windows i ispod onaj loading status odmah se restartuje, pokusao sam i sa reinstalacijom windowsa i opet nista, nece cak ni u safe mod. Zna li mozda neko sta da radim?

Isti problem imao sa ortakovim kompom koji mi je doneo pre par dana. Zamena ploce je resila problem.

Probao sam drugo napajenje, ista stvar, znaci nee ni u safe mod. Cim izbaci bootscreen odmah se restartuje. Jedino sto nisam menjao je ploca i procesor.
Sat je verovatnije da je crklo?

Probaj da počupaš IDE kablove iz optičkih uređaja ili da izvadiš recimo ako imaš modem ili neku drugu PCI kartu, možda i to da probaš pre eventualne zamene MB i CPu-a.

Nazad
Vrh Dno